Szekeres Viktor

A Jumanji rebootját tervezik

A Sony stúdiója elég sok folytatásban gondolkodik az elkövetkező években, azonban egy rebootra is sor kerülhet, mégpedig az 1995-ös Jumanji újragondolására.

A The Hollywood Reporter a Columbia Pictures stúdió elnökével, Doug Belgraddal készített a napokban egy interjút, amely meglehetősen információdúsra sikeredett. Amellett, hogy kiderült pár filmről, hogy elkészülhet a folytatásuk, valamint hogy Marc Webb egyéb kötelezettségei miatt lehet, hogy nem rendezheti meg A csodálatos pókember második részét, Belgrad egy tervezett rebootról is beszélt.


Ez pedig nem más, mint az 1995-ös Jumanji felújítása. A Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst és Bradley Pierce főszereplésével készült filmet annak idején az a Joe Johnston rendezte, aki tavaly az Amerika kapitányt vitte sikerre. A stúdiófő elmondta, hogy még semmi sincs kőbe vésve, de mindenképpen a terveik között szerepel, hogy megpróbálják újragondolni a Jumanjit, és olyan formában modernizálni, hogy az mai szemmel is elfogadható legyen. Hogy az új verzióval kivel és mikor kerülhet moziba, azt még nem tudni, de az valószínű, hogy ha olyan sikeres lesz, mint az eredeti, akkor a Sony elégedett lehet. (A 95-ös film Amerikában 100, a világ többi részén 162 millió dollár bevételt termelt, de persze az akkori amerikai bevétel ma már majdnem 200 millió dollárral egyenértékű.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #8
    Legalább élethűbbek lesznek az állatok. Másban nem hiszem hogy sokkal jobb lesz.
  • kalapos01 #7
    Nem szokott, mert az eredetivel nem csinálnak semmit. Írnak egy új sztorit, amiben lesz megelevenedő játék. Egyébként minden más lesz.

    A Jumanjit már egyébként is újrázták a Zathurában, az Éjszaka a múzeumban-ban, a Gondozoo-nak is hasonló az alapötlete. Mindegyikben kicsit változtattak, más címet adtak és senki sem hőzöngött. Ha ugyanaz a cím, akkor meg jönnek azok, akik szerint jó dolog minden remake-hez odaírni ugyanazt, mintha bárkit is érdekelne. :)
  • Zombee #6
    Pedig többnyire ez szokott történni.
  • xido #5
    Ott volt nekik a Zathura..miben más,mint a Jumanji?..az is tekinthető lenne újrázásnak...nem kellene reboot,csak új játék új környezetben...
  • Sliderx #4
    Ez a megerőszakolásos duma már nagyon unalmas.
  • Zombee #3
    Mitől nem elfogadható mai szemmel a Jumanji?
  • Csiki1991 #2
    Uj otleteket kerunk, uj filmeket... Nem regi klasszikusokat megeroszakolni... :( Ez kb olyan hir, mint amikor par eve azt pletykaltak, hogy Madonna ujraforgatna a Casablanca-t...
  • Ender Wiggin #1
    menjenek a P-be!