Ötvös Tibor

Ingyenes a The Secret World

A Funcom ma egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy a The Secret World mostantól nem igényel havi előfizetési díjat.

A közlemény szerint mostantól elég megvásárolni a dobozos változatot és a telepítés után már nem kötelező havi díjat fizetni a programnál. Anélkül is a teljes élményt kapjuk minden kiegészítővel és frissítéssel együtt. Természetesen aki szeretné támogatni a csapatot, az továbbra is utalhat és kap bizonyos előnyöket, de nem kötelező.A The Secret World egy MMORPG, melyben a három frakció egyik tagjaként harcolhatunk az ellenségeink ellen. A játék felszerelés központú, mely annyit jelent, hogy nincs szintlépés vagy kaszt. Ehelyett a karakterünk új képességeket és képzettségeket szerez majd a kalandok során, melyek három valós (New York, Szöul, London) és több kitalált helyszínen játszódnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #4
  Az IGN is annyit erthet hozza, mint nyul a tojasrakashoz...
  f2p - free to play - Total ingyenes, nincs havidij, az jatek is ingyen elerheto
  b2p - buy to play - Az alapjatek penzbe kerul, de onnantol ingyenes (mikrotranzakcios esetleg)
  p2w - pay to win - Altalaban tokingyenes, de penzert jatekbeli elonyoket vasarolhatsz
  p2p - pay to play - Fizetsz, mint a katonatiszt:D A WoW ennek a diszpeldanya, ahol az alapjatek penzbe kerul, havidijas es mikrotranzakcios egyben...mondjuk, ha jol tudom, csak kozmetikai dolgokat lehet venni.
 • Bendzs #3
  És akkor még szót sem ejtettünk a játék későbbi szakaszaiban (esetlegesen) kötelezően megvásárolandó csomagokról... (lásd: The Lord of the Rings Online; ha bizonyos szint felé akarsz fejlődni, fizetned kell az új területekért "kiegészítő" néven vagy valódi pénzzel, vagy több száz achievement ponttal (legalábbis 2-3 éve még így volt)) :D
 • Laza #2
  Nálunk már fogalomzavarban élnek akik 'ingyenesnek' neveznek minden F2P játékot, miközben a legtöbbért ki kell csengetni az alap játék árat, amitől már nem lesz 'ingyen'.
 • Bendzs #1
  Kicsit megtévesztő a cím - az IGN-en ugyanígy a "The Secret World goes Free to Play!" címet adták -, én inkább az "Eltörölték a The Secret World havidíját" címet adtam volna...