Ötvös Tibor

Mozgásban a Transformers Universe


Mozgásban is bemutatkozott a Transformers Universe.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk a népszerű Transformers sorozat is megkapja a maga MMO-ját. A Transformers Universe címmel ellátott játék teljesen ingyenesen lesz elérhető és böngészőben lesz játszható. Az oldal a megszokott módon, a mikrotranzakciók útján tartja majd fent magát.


A fejlesztő cég, a Jagex nem kezdő a témában, hiszen a sikeres RuneScape is az ő munkásságuk eredménye. A Transformers Universe világában választhatunk az Autobotok és az Álcák közül, de megteremthetjük saját alakváltónkat is. A program elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • malystryx #5
    Új cikkek jelentek meg, elméletileg nyáron már játszható formában lesz. Remélem itt is kialakul egy népesebb tábor. Azért van sok rajongó..
  • malystryx #4
    Meg fog ez jelenni valaha???? Mint régi rajongó, nagyon várom már. Eléggé elvesztettem a reményt, de semmi hír. Valaki tud valamit esetleg? Már egy kis morzsának is örülnék.
  • Szefmester #3
    Nem feltétlenül.. a képregényekben is volt pár szereplő aki megfordult mindkét oldalon, és ahogy volt olyan aki inkább semleges volt, vagy netán ahol jobb volt neki.
  • nessboth #2
    Ennek sincs sok értelme, gondolom így lenne helyes: A saját karakterünk generálása után kiválaszthatjuk, hogy az autobotok vagy az álcák oldalán szeretnénk harcolni.
  • Szefmester #1
    "... választhatunk az Autobotok és az Álcák közül, de megteremthetjük saját alakváltónkat is."

    Ez a mondat mekkora hozzáértésről ad bizonyságot! :)

    Lefordítom mire is gondolhatott Ötvös úr: Lesz két választható oldal, és lesz karakter generálás..