Ötvös Tibor

Nagyon csökken a Star Wars: The Old Republic tábora

Elég komoly csökkenést mutat a Star Wars: The Old Republic előfizetői tábora.

A legújabb jelentések szerint a BioWare alkotásának rendszeres felhasználói bázisa 1 millió alá csökkent. Épp ezért a korábban bejelentett ingyenes játéklehetőséget kiterjesztették és év végétől a 15. helyett az ötvenedik szintig vihetjük el teljesen ingyen mind a nyolc karaktert.



Ez annyit jelent, hogy év végétől kétféle módban játszhatjuk a játékot. Az egyik a frissen bevezetett ingyenes játék, melyben automatikusan megkapunk minden kiegészítőt és fegyvert, de csak az 50. szintig vihetjük a karakterünket. A másik a megszokott előfizetéses rendszer, mely mindenféle kötöttség nélküli játékmenetet kínál a felhasználóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ayma #10
    Csapatban is lehet menni és csinálni a sztorit, ami meg is van frankón csinálva. 3-4. karakter már unalmas kicsit, és az end-game content sem sikerült túl jóra, mondjuk ez egyéni vélemény. A játék tele van q jó megoldásokkal, de valahogy nem áll össze normálisan, ezért is hagytam abba pedig q nagy SW fan vagyok:D
  • tomcsa4 #9
    Ez a játék elég történet-orientált, tehát sok a szóló benne.
  • cateran #8
    Nyugodtan csapj bele a lecsoba:D Egyik sem kotelezo, bar 1-2x erdemes kiprobalni amit lehet, nehany dolog elegge fun.
  • Szefmester #7
    Kipróbálás előtt: Mennyire kötelező multizni, pvp-zni, csapatban raidelni, és a többi ilyen izé amiket soha nem játszom? :D
  • Evoluti0N #6
    Azt ajánlom, h próbáld ki. Nem veszítesz vele semmit. A kezdőbolygó, valamint az azt követő bolygó elérhető a trialosoknak. Tudsz warezone-ba is menni (pvp zóna valamilyen feladattal).
  • GaborT28 #5
    Az első (kb)7 szint még izgi, aztán egyre unalmasabb lesz. 3 kasztot próbáltam ki, 12-13-as szinten mindegyit otthagytam. Engem nem tud lekötni a menj A pontból B-be, onnét C-be, majd vissza A-ba játékmenet. 1 órányi játékból 30perc séta, 15perc ingame video, 15 perc harc. A harcrendszer amúgy tetszett, főleg Imperial agent-el. De gyakorlatilag ugyanaz az ellen minden mapon + a szokásos állatfajok új skinnel. A másik ami bosszantó a vásárlás. Egy közepes cucc ára (ami 10es szint fölött már elvárható lenne) 15.000 kredit körül van. Egy kinyiffantott ellenfél dob átlagosan 5-6 kreditet. Ha csak medium medpacket vásárolsz (mondjuk ha egyszer veszel 5 darabot[500 kredit kb] 2es szinten, akkor az tuti elég lesz a 10es szintig), akkor is örülhetsz a 3000 kreditednek mire elérsz 10es szintre. Letarolhatsz mindenkit a terepen, teljesítheted a mellék küldetéseket; egy idő után már nem lesz kedved odamenni a kereskedőhöz.
  • Szefmester #4
    Jogos.. És az első 15 szint mennyire tudja lekötni az embert, mennyire van leszabályozva az egész? Vagy ez a rész még nincs?
  • cateran #3
    Meg semennyire:D Jelen pilanatban lvl 15-ig ingyenes, amolyan trial. Novembertol lesz ingyenes lvl 50-ig.Bovebben
  • Szefmester #2
    Tapasztalatot tudna valaki megosztani mennyire sikerült f2p-é alakítani és mennyire lett esetleg p2w?
  • Evoluti0N #1
    Azért csak 50-es szintig lehet ingyen vinni a karaktert, mert ez a maximális szint. Az előfizetőknek is.