Szekeres Viktor

James Cameron újabb 3D-s látványfilmet készít

James Cameron már a sokadik 3D-s film mellett vállal executive produceri funkciót. Ezúttal egy valódi látványfilmet, a Cirque du Soleil társulat produkcióiról készülő alkotást próbál megtámogatni szakértelmével.

A Paramount Pictures és a Cirque du Soleil közös sajtóközleményben jelentette be, hogy a hollywoodi stúdió megvásárolta a varietétársulat készülő 3D-s filmjének egész világra szóló forgalmazási jogait. A Cirque du Soleil Worlds Away-t rendezőként a Shrek és az első Narnia-film készítője, Andrew Adamson jegyzi, az executive producer pedig az Oscar-díjas James Cameron lesz.

A film természetesen a leglátványosabb Cirque du Soleil-produkciók művészi és akrobatikus elemeit fogja bemutatni a közönségnek úgy, hogy mindezeket egy történettel még keretbe is fogják foglalni. A készítők szerint az egész családnak szánt 3D-s alkotást azoknak is érdemes lesz megnézni, akik ismerik a Cirque du Soleil munkásságát, hiszen teljesen új nézőpontokból élhetik át a legnépszerűbb előadásokat. A Cirque du Soleil Worlds Away premierjére 2012-ben kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #3
    cirkuszt a népnek.... ezis bukivári lesz mint az a barlangos...
  • winnie #2
    az azért vicces lenne. ilyen sikeres éve a 3D-s filmeknek még sosem volt.
  • Chocho #1
    Nem úgy volt, hogy amcsiban már kipukkadt a 3D lufi?