Szekeres Viktor

Paródiafilm készült a rettenetes paródiafilmekről - itt az előzetes

Lehet, hogy a Not Another Not Another Movie-val végre bezárul a kör, hiszen a paródiafilm a paródiafilmekről szól, így már végképp nem lesz olyan műfaj, amit nem figuráztak már ki. Persze ez csak vágyálom.

Nemrég jelent meg Amerikában (szigorúan csak DVD-n) a Not Another Not Another Movie című paródiafilm, melynek készítői úgy tűnik, hogy találtak még egy kifigurázható műfajt: a paródiafilmekét. A plakáton lévő idézet nagyjából belövi a film filozófiáját is: "Olyannyira utáljuk a paródiafilmeket, hogy készítettünk egy filmet azokról az idiótákról, akik ilyesmiket készítenek." Az előzetesből kiderül, hogy mindez hogy sikerült.


A filmben több jónevű színész is feltűnik, többek között Burt Reynolds, Chevy Chase és Vinnie Jones is, és persze Michael Madsen is, aki nélkül manapság nem nagyon lehet alacsonyabb rendű filmet készíteni. A történet egy paródiafilm készítéséről szól, kár, hogy a rendező borzasztó, a forgatókönyvíró még nála is szörnyűbb, a producer pedig éppen börtönben van. Kár, hogy a filmet is olyan rendezte (David Murphy), aki eddig nem igazán dicsekedhet értékelhető filmekkel (ld. Kincsrablók).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #2
    Na majd ezután olyan is, hogy a paródiafilmek paródiájának a paródiája és így tovább!
    Én már várom a horror filmek horrorját is, ahol a túlélők mégsem élnék túl, a gyilkos mindenkit lekaszabolna és a végén bontana egy sört. Leheveredne a kanapéra és megnézne egy ilyen paródiafilm paródiája alkotást. Happy End a gyilkos szemszögéből!

    Vagy a horrorok horrorja, össze kellene gyűjteni a legnagyobb "horrorgyilkosokat", Michael Myers, Jason Voorhees, Freddy Krüger, jönnének a várfarkasok és vámpírok és pár zombi, valamit a lény, a ragadozók és pár Alien is és így együtt megtámadnák az emberiséget.
  • bladesoft #1
    Nem tudom.Meglátjuk. .D