Szekeres Viktor

A Firefly készítőjének titkos projektje

Joss Whedon a Bosszúállók hosszas forgatását követően titokban és gyorsan, mindössze 12 nap leforgása alatt leforgatta új filmjét, a Shakespeare művén alapuló Sok hűhó semmiért,

Joss Whedon produkciós cége, a Bellwether Pictures tegnap Twitteren jelentette be, hogy befejezték "titkos" projektjük, a Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing) forgatási munkálatait. A filmet Joss Whedon rendezte, alapjául pedig természetesen Shakespeare azonos című színdarabja szolgált. A tweet a hivatalos honlap címét is tartalmazta, mely egyelőre egy plakátféleséget tartalmaz, így a szereplők névsora is ismertté vált: Amy Acker, Alexis Denisof, Reed Diamond, Nathan Fillion, Clark Gregg, Fran Kranz, Sean Maher, Jillian Morgese, Emma Bates, Spencer Treat Clark, Ashley Johnson, Nick Kocher, Tom Lenk, Riki Lindhome, Brian McElhaney, Paul M. Meston, Romy Rosemont és Joshua Zar.


A színészek zöme tévésorozatokból ismert, ami nem csoda, hiszen Joss Whedon is tévés produkciókkal alapozta meg hírnevét (Buffy, a vámpírok réme, Angel, Firefly, Dollhouse), csak ezután kezdett el képregényt írni, s nevéhez fűződik az elmúlt évek egyik legsikeresebb X-Men szériájának, a The Astonoshing X-Mennek a felfuttatása. Whedon mozifilmek terén közel sem mondható tapasztalt rendezőnek, hiszen eddig csak a Serenity-t készítette el, de második filmje a jövő áprilisban bemutatásra kerülő Bosszúállók lesz, amit képregényfilmek rajongóinak milliói várnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Firefly-t tessek tovabb vinni...:)
  • galocza #1
    az öreg vilit szeressük, whedont is, a többit meg meglátjuk...