Szekeres Viktor

Semmitmondó plakát a nyár sikervárományos komédiájának

Meglehetősen semmitmondó plakátot kapott a nyár egyik legnagyobb sikerének ígérkező komédiája, A gondozoo. Igaz, a főszereplő Kevin James neve sokak szerint már egyedül eladja a filmet.

Papírforma szerint a nyár egyik legnagyobb komédiasikere, ha nem számítjuk a Másnaposok második részét, A gondozoo (Zookeeper) lehet. Persze a papírformák arra vannak, hogy megdőljenek, mindenesetre a statisztikára támaszkodva a Frank Coraci (Távkapcs, Vizesnyolcas) rendezésében készült vígjáték nagyot tarolhat, ugyanis az Éjszaka a múzeumban mintájára a felnőtteket, a tiniket és a kisgyerekes családokat is a moziba fogja csábítani.

Ha pedig azt nézzük, hogy az Amerikában július 8-án, idehaza pedig július 21-én bemutatásra kerülő alkotás főszereplője nem más, mint Kevin James, akkor még biztosabb a siker. A férjek gyöngye című tévésorozatból ismert komikus első négy főszerepe, mint 100 millió dollár fölött zárt Amerikában - igaz a Randiguruban Will Smith, a Nagyfiúkban és a Férj és férjben Adam Sandler volt a partnere. Azonban a 2009-es Pláza ászát már egyedül vitte sikerre, más kérdés, hogy csak Amerikában, hiszen nálunk a film elkerülte a mozikat: az Amerikában 146 millió dollárt szakító film a világ többi országában mindössze 36 millióra volt jó. Baljós előjel mindössze az lehet, hogy Kevin James legutóbbi filmje, a januári Dilemma Amerikában még az 50 millió dolláros bevételt sem érte el, pedig az a Vince Vaughn volt a partnere, aki addig ugyancsak sikert sikerre halmozott komédiáival.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #2
    most ennél mit mondjon többet a plakát? látom, hogy ez egy állatkertes viccesfilm lesz.
  • richard45 #1
    Jaj de finnyás vagy te Viktor.