Szekeres Viktor

Előzetes a The Avengers-hez, végre jó minőségben

Most először nézhetjük meg jó minőségben Thor és Vasember, azaz Tony Stark közös jelenetét, valamint az április végén bemutatásra kerülő The Avengers-mozifilm pár snittjét.

Sokakat ért meglepetésként, hogy a Paramount Pictures és a Marvel Studios a Yahoo! Movies-on keresztül hivatalos formában is kiadta az Amerikában jövő év májusában, de nálunk április 26-án bemutatásra kerülő The Avengers, azaz A bosszúállók, vagy ahogy a képregényesek ismerik, A bosszú angyalai mozifilm egyik első előzetesét. A kezdő képsorok az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló egyik zárójelenetére utalnak vissza, így aki nem akarja lelőni magának az egyébként teljesen magától értetődő poént, az csak akkor nézze meg a képsorokat, ha már látta a Marvel legújabb képregényfilmjét, mely premierje nálunk augusztus 4-re van kiírva.


Mint arról már korábban beszámoltunk, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló stáblistája után lehetett látni először a The Avengers első képsorait, azonban a fenti "előzetes előzetesének előzetese" nem egyezik meg azzal a videóval, de ebben is láthatjuk Thort, Vasembert és persze Amerika kapitányt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #7
    Remélem sok poén lesz benne.
  • fecg21 #5
    0:39-nél nekem egyből a PC-s Marvel ultimate alliance jutott eszembe. Jó lesz ez, valószínűleg.
  • Axlkenobi #4
    Ha női hőst akarsz, ott van Black Widow, akit Scarlett Johansson fog alakítani. Szerintem elég szexi.

    Evans meg miért ne játszhatná Amerika kapitányt, csak mert korábban szerepelt egy másik szuperhősös filmben is? Nem kicsit szar már, ez a végtelenül unalmas divatfikázás.

    A homoerotikus megjegyzésedhez meg max. annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezt te szeretnéd belelátni, így alighanem látens homoszexuális vagy, de ez már legyen a te bajod.

    Ez csak egy szimpla nyári, látványos és szórakoztató blockbuster lesz, alighanem a szerethetőbb fajtából. Ezen picsogni a világ legfeleslegesebb dolga.
  • tyuklepes #3
    Ez megy, mióta kiderült, hogy Chris Evans lesz amerikakapitány ... nem kellene már ezen továbblépni? Még ha 38 hír 97 kommentjében is lesz ez leírva, akkor sem fog már változni ...
  • tibisan #2
    mi lett volna , ha a fantastic 4-et is belekeverték volna..
    1.nem lett volna ekkora buzifilm , mert női hérót is kapott volna a film
    2.a kisherceg a tűzembert is meg az amcsikapitányt is játszhatta volna egyszerre..
    nem kicsit szar már ez a ki kit játszik , melyik hőst húzzuk a kalapból ki , akit nem játszott el hallivúd egyetlen fenegyereke se, plusz "melegedjenek" a filmek a cicanadrágos csávóktól , lehetőleg minél tőbb egyrakáson felállásban mostmár
  • portable #1
    jó lesz :)