Szekeres Viktor

Az első képek a Szellemlovas rebootjából

Végre szemügyre vehetjük, hogy fog kinézni az új Szellemlovas, s arra is fény derült, hogy a Neveldine/Taylor-féle rebootban milyen frizurát fog hord a főszereplő, Nicolas Cage.

Megérkeztek az első fényképek az új Szellemlovas-filmből, a Ghost Rider 2: Spirit Of Vengeance, melyet Nicolas Cage főszereplésével Romániában forgatott le az a Neveldine/Taylor rendeződuó, akiknek olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint a Crank - Felpörögve, a Crank 2. - Magasfeszültség és a Gamer - Játék a végsőkig. A február 17-én bemutatásra kerülő második Szellemlovasban Cage mellett még Ciaran Hinds, Violante Placido és Idris Elba fog szerepelni.

Klikk ide! Klikk ide!

Az, hogy miért nem sima folytatás a Ghost Rider 2: Spirit Of Vengeance, a rendezők ki is fejtették bővebben. Brian Taylor elmondta, hogy a folytatás 100%-ban különbözni fog az első résztől, míg társa, Mark Neveldine csak helyeselni tudott, s ő is a reboot szót használta a film leírásához. Amikor elvállalták a projektet, akkor is csak azzal a feltétellel tették, hogy a viszonylag gyenge, de annál sikeresebb 2007-es első epizódtól minden porcikájában függetleníteni kívánják saját verziójukat, mindössze Nicolas Cage-et tartanák meg: "Azt akarjuk, hogy másképpen nézzenek ki a karakterek, hogy másképpen érezzék őket a nézők, hogy másképp hangozzanak. A karakterek háttértörténete is más lesz, és a fő mitológia, az eredettörténet is kibővült olyan irányokba, melyek nem kerültek szóba az első részben."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #16
    Egy Szellemlovas 2-ből nem fog jó pénzt keresni. És teljesen igaz, hogy 100-ból 90 ember ezt választaná. Ki ne akarna motorozni meg akciózni egy forgatáson?
  • pokolfiu #15
    hát valahol most egyet kell értsek winnie-vel (bár nehezemre esik leírni... :D ), s ha nemis az ő sara, de a management-é igen az biztos. mert ők javasolnak neki filmszerepeket, kevés olyan színész van már aki maga választ....

    viszont megélhetési gondjai biztos nincsenek, ha ilyen mellétrafált szerepekkel rombolja azt amit felépített az oscar-ig...
  • koschwarz #14
    igen, khmmm...filmszínészeti szakmunkás vált belőle, de végül is ő tudja, mi a jó neki. és jó pénzt keres ezzel.
  • winnie #13
    a lényeg, hogy élvezze a munkáját. van oscarja, neki nem érdeke, hogy folyton egzisztencialista kamaradrámákban szerepeljen. két ennyire kreatív rendezővel szerintem sokan szívesen leforgatnénak még egy szellemlovast. a végeredmény pedig végképp nem cage sara.
  • sandor8206 #12
    Ál/arc, 8mm, Szikla, Con Air stb. teljesen jó volt bennük, sztem inkább már az a gáz vele, hogy bevállal minden s*art is
  • Zocsi #11
    Mint például a Képletben? :]
  • nessboth #10
    Nicholas Cage akkor a legnevetségesebb, mikor komoly szerepeket játszik. Annyira tragikomikus, vagy inkább komikus a megjelenése, hogy egy komoly szerep teljesen hiteltelenné teszi azzal a boci szemével.
  • pokolfiu #9
    ez egy vmax (yamaha), ami inkább ferrari kategória, ha téged kell idéznem....

    http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motor/?dr=6579
  • booa #8
    Megemelem a kalapom:D ;)
  • kalapos01 #7
    JohnR azt mondja nem reboot. A rendező és Cage azt, hogy reboot. Dilemma.