Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Tarantino következő filmje

Quentin Tarantino a tervek szerint 2012-ben jelentkezhet új filmjével, melynek műfaja ezúttal western lesz. A Django Unchained egy felszabadított rabszolgáról és egy fejvadászról fog szólni.

Twitteren jelent meg Quentin Tarantino legújabb forgatókönyvének fedőlapja, mely meglehetősen felkavarta a netes filmes közösségeket. A fotó alapján a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Jackie Brown, a Kill Bill, a Halálbiztos és a Becstelen Brigantyk rendezője legközelebb a Django Unchained című filmet viszi vászonra.

Mindezt megerősítendő az IndieWire is igazolta, hogy a szkript végső változatát megkapta a The Weinstein Company, ráadásul még a történetről is kiszivárgott ez-az. A Django Unchained főszereplője Django lesz, a felszabadított rabszolga, aki egy német fejvadásznak (Christoph Waltz) segít pár rosszfiú jó pénzért történő levadászásában. A furcsa páros egy nap úgy dönt, hogy megkeresik Django rabszolgaként dolgozó feleségét, és kiszabadítják egy gonosz ültetvényes fogságából.

A cím, a főhős neve és a történet egyértelműen jelzi, hogy Sergio Corbucci 1966-os klasszikusa, a Franco Nero főszereplésével készített Django adta az ihletet Tarantino filmjének.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #9
    Mikor csinál a fickó végre egy igazán jó filmet...? :)
  • fika ferenc #8
    Ez nem plakát, hanem "Quentin Tarantino legújabb forgatókönyvének fedőlapja"
  • kropotkin #7
    Erről Nick Fury jut az eszembe (mármint az igazi, meg az ultimate röhej). :(
  • Atkamon #6
    Mega epic fail...
  • Dynamic #5
    "plakát"...ja...
  • Risu Führer #4
    "A cím, a főhős neve és a történet egyértelműen jelzi, hogy Sergio Corbucci 1966-os klasszikusa, a Franco Nero főszereplésével készített Django adta az ihletet Tarantino filmjének. "
    nem csak neki adta az ihletet az a film.nagyon sok feldolgozás jelent meg ,még Franco Nero főszereplésével is ,de azok nem tudták ugyanazt a szintet adni mint az eredeti film.kiváncsi leszek ez milyen lesz, főleg hogy Django egy fekete rabszolga fogja játszani.abban viszont biztos vagyok hogy ömleni fog a vér, mivel az eredeti Django se volt erőszaktól mentes.
  • m minnifield #3
    főleg, hogy a cikkben a forgatókönyv fedőlapjaként emlegetik...jó, mondjuk ehhez el is kell olvasni...
  • Frosty01 #2
    tarantino nevének azért van már elég súlya ahhoz hogy sejthessük milyen filmeket fog kiadni a kezéből
  • pokolfiu #1
    elég eccerű s rémolcsó plakát... csek remélni tudom, hoyg a film minőségét nem tükrözi.