Szekeres Viktor

Nálunk is rekorder a Betstelen brigantyk

Amerikában egy dolog, hogy Tarantino élete legsikeresebb premierjét produkálta a Becstelen brigantykkal, azonban idehaza nagy meglepetés, hogy a háborús film ugyancsak az eddigi legjobb Tarantino-nyitányt jelentette. Mindezek ellenére, az első helyet a másik heti premier szerezte meg. Vagyis..., nem.

Hatalmas csatát vívott a két hazai premier, a Becstelen brigantyk és a Rágcsávók a hétvégi mozis toplista első helyéért, s bizony az ütközet nem dőlt el, hiszen mindkét film remekül nyitott, sikerrel mutatkozott be, s más és más kategóriában szerezte meg az első helyet.

Országos szinten a Rágcsávók 40877 nézővel szerezte meg az első helyet az első 4 napos eredmények alapján, míg Tarantino filmje 33241 nézőt produkált. Budapesten azonban QT népszerűbb volt a szőrös állatkáknál (22449 kontra 20606), azonban a bevételeket nézve azt láthatjuk, hogy a 3D-s vetítéseknek köszönhetően az animációs film pár százezer forinttal többet termelt (28,3 millió forint kontra 27,9 millió), mint a náciirtás.

Nem premier volt, hanem csak premier előtti vetítés a Férj és féleség szombat-vasárnapi mozis jelenléte, s Uma Thurman filmje pár előadáson szerzett 770 nézővel a 12. helyen végzett a budapesti listán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zoliz #13
  Ebből a filmből arra jöttem rá, hogy minél okosabb egy ember annál gonoszabb és embertelenebb. A jámborság és a jóság nem Tarantino sajátja. Egy sátán. Ettől függetlenül élveztem a filmet.
 • krajcsovszkig #12
  Én aljas-g.ci módon megnéztem mindkettőt, csak hogy összezavarjam a statisztikakészítőket... xP

  Egyébként qrvanagy ez is, meg a G-force is, igaz más miatt :)
 • koschwarz #11
  20-án ott volt a helyem a moziban, és végre, VÉÉÉGRE, hosszú idő után, nem bántam meg, hogy moziban néztem meg valamit.
 • Szolnokboy1 #10
  tarantino mondta, hogy ha sikeres lesz, akkor csinál egy előzményfilmet is. sikeres lett, úgyhogy valszeg lesz is belőle valami.
 • Johnny Maize #9
  Szerintem, azt olvashattad, hogy kétfelé fogják szedni.
 • gumibéka #8
  Egy kicsit talán off kérdés: a Becstelen Brigantykról korábban mintha azt olvastam volna (pont itt az sg-n), hogy két részes lesz. Ez valós hír?
 • TeDDyRuSh #7
  Kíváncsi lennék, hogy mekkora külömbség volt a két film nézőkorozstálya között. Én a 26 évemmel a legfiatalabb voltam a BB-on. Gyorsan leszögezem, hatalmas film volt, véleményt majd máskor:) Nézz már ennek utána Viktor pls, meee ezexerint ha egy anime gyerekfilm melett bemutatnak egy kult. gyanus filmet, akkor felveheti vele a versenyt?
 • CaptainRumi #6
  "AriveDerci"
 • Szolnokboy1 #5
  szerintem is. ha én adtam volna a címet, ezt adom neki. Betstelen Brigantyk. miután eredetiben is el van írva mindkét szó.
 • Johnny Maize #4
  Így sokkal jobban átjönne az eredeti szándék