Megvan, mi lesz Tarantino következő filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor csinál a fickó végre egy igazán jó filmet...? 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez nem plakát, hanem "Quentin Tarantino legújabb forgatókönyvének fedõlapja"
Errõl Nick Fury jut az eszembe (mármint az igazi, meg az ultimate röhej). 😞
"A cím, a fõhõs neve és a történet egyértelmûen jelzi, hogy Sergio Corbucci 1966-os klasszikusa, a Franco Nero fõszereplésével készített Django adta az ihletet Tarantino filmjének. "
nem csak neki adta az ihletet az a film.nagyon sok feldolgozás jelent meg ,még Franco Nero fõszereplésével is ,de azok nem tudták ugyanazt a szintet adni mint az eredeti film.kiváncsi leszek ez milyen lesz, fõleg hogy Django egy fekete rabszolga fogja játszani.abban viszont biztos vagyok hogy ömleni fog a vér, mivel az eredeti Django se volt erõszaktól mentes.
nem csak neki adta az ihletet az a film.nagyon sok feldolgozás jelent meg ,még Franco Nero fõszereplésével is ,de azok nem tudták ugyanazt a szintet adni mint az eredeti film.kiváncsi leszek ez milyen lesz, fõleg hogy Django egy fekete rabszolga fogja játszani.abban viszont biztos vagyok hogy ömleni fog a vér, mivel az eredeti Django se volt erõszaktól mentes.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
fõleg, hogy a cikkben a forgatókönyv fedõlapjaként emlegetik...jó, mondjuk ehhez el is kell olvasni...
tarantino nevének azért van már elég súlya ahhoz hogy sejthessük milyen filmeket fog kiadni a kezébõl
practitioner of the forbidden arts of death
elég eccerû s rémolcsó plakát... csek remélni tudom, hoyg a film minõségét nem tükrözi.