Szekeres Viktor

Folytatódik a legjobb zsarus sorozat

Az évezred elején jobbnál jobb rendőrös sorozatok voltak láthatóak a tévében, de újabban a műfaj nagyon eltűnt, köszönhetően annak, hogy több régi klasszikus véget ért. A Southland az egyik újkori képviselője a zsarus szériáknak.

A rendőrös sorozatok rajongói fellélegezhettek, hiszen a manapság hanyagolt műfaj egyik legrégebbi képviselője, a Southland (itthon Terepen címmel mutatja be nemsokára a Viasat 3) írói megkapták a negyedik szezonra szóló megbízást is a TNT csatornától. Ez azt jelenti, hogy jövő év elején újabb 10 epizóddal fognak jelentkezni a Los Angelesben cirkáló járőrök.


A 2009. tavaszán indult sorozattal eddig meglehetősen mostohán bánt a sors, hiszen annak idején még az NBC csatornán volt látható a hét részes első évad. Mivel a nézettség nem volt rossz, ezért az NBC berendelte a második évadot is, azt azonban még a premier előtt, a hatodik epizód forgatása közben lefújták, így sosem kerülhetett náluk adásba. Az alkotók szerencséjére egy kábeltévés adó, a TNT a Southland segítségére sietett és műsorára tűzte az első szezont, majd a még sehol nem látott csonka másodikat is. A nézettség megfelelőnek bizonyult, így kerülhetett sor a napokban véget ért harmadik évadra, melyet átlagosan 2,9 millióan láttak. Ez pedig jelek szerint elnyerte a TNT tetszését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BAk3R #2
    Én inkább így írnám a címet: Folytatódik az EGYIK legjobb zsarus sorozat.
    Mert nem mindegy.
  • bmw #1
    Nagyon jo sorozat!