Ötvös Tibor

Elkapkodják a Two Worlds folytatását a polcokról

Hamarosan végre a PC-s Two Worlds II is megjelenik, mely egyébként nagyon pozitív kritikákat kapott (ezzel később kiemelten is foglalkozunk).

A konzolos játékosok azonban egy ideje már játszhatnak a programmal és a siker nem csak a kritikusok pontszámaiban érhető nyomon, hanem a SouthPeak "panaszkodásaiban" is. A mai napon ugyanis a fejlesztők marketingfelelőse, Aubrey Norris elárulta, hogy az amerikai polcokról úgy kapkodják el a játékot, hogy szinte nem is tudják azokat pótolni.



"Nem tudjuk a kívánt tempóban pótolni a játékot, hiszen folyamatosan zaklatnak minket a készletükből kifogyott forgalmazók, viszonteladók. Gőzerővel dolgozunk az utánnyomáson, de jobb lett volna, ha a megjelenéskor többet rendeltek volna be a boltok és akkor nem lenne ez a gond. De tegyük hozzá, hogy ez kellemes probléma, örömmel vesszük, ha ez a baj."

A Two Worlds II PC-re február 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #7
    Remélem azért a STEAM nem fog kifogyni a készletből :D
  • Molnibalage #6
    Az Arcania a Gothic széria 4. része lett volna. A Gothicnak soha semmi köze nem volt a TES-hez semmilyen sziten. A probléma az, hogya Gothic vonalhoz sincsen más sok...
  • Molnibalage #5
    Van hasolnó a TES sorozathoz...?
  • cylonflatus #4
    Úgy, hogy a kedves cikkíró rosszul fejezte ki magát (bár ez hagyomány itt az SG-n). Már rég kijött PC-re is, csak nálunk (és még 1-2országban) nem.
  • Tinman #3
    Nekem már decemberben megvolt a Royal Edition... full angol természetesen :-D
  • JaSoN HuNTeR #2
    Az a vicc hogy nekem már megvan xD akkor ez hogy is van? XD
  • Laza #1
    Pf, na kíváncsi vagyok, hogy az ultra borzalmas első rész után milyen lett a második rész. Az Elder Scrolls sorozaton kívül senki sem képes egy normális hasonló stílusú játékot összerakni. Az Arcania is borzalom volt a köbön.