Elkapkodják a Two Worlds folytatását a polcokról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem azért a STEAM nem fog kifogyni a készletbõl 😄
Molnibalage
Az Arcania a Gothic széria 4. része lett volna. A Gothicnak soha semmi köze nem volt a TES-hez semmilyen sziten. A probléma az, hogya Gothic vonalhoz sincsen más sok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Van hasolnó a TES sorozathoz...?<#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

cylonflatus
Úgy, hogy a kedves cikkíró rosszul fejezte ki magát (bár ez hagyomány itt az SG-n). Már rég kijött PC-re is, csak nálunk (és még 1-2országban) nem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tinman
Nekem már decemberben megvolt a Royal Edition... full angol természetesen :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

JaSoN HuNTeR
Az a vicc hogy nekem már megvan xD akkor ez hogy is van? XD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Laza
Pf, na kíváncsi vagyok, hogy az ultra borzalmas elsõ rész után milyen lett a második rész. Az Elder Scrolls sorozaton kívül senki sem képes egy normális hasonló stílusú játékot összerakni. Az Arcania is borzalom volt a köbön.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**