Ötvös Tibor

Siker a Magicka, a humoros RPG

Sikerrel debütált a humoros hangvételű akció-RPG, a Magicka, melyet a King Arthurt is forgalmazó Paradox adott ki.

A kiadó hivatalos bejelentése szerint a játék a digitális disztribúciós oldalakon összesen 30 ezer példányban fogyott el mindössze 24 óra alatt, ami elismerésre méltó eredmény. A Steam listáján például az első helyen áll a Magicka. Ráadásul a visszajelzések is viszonylag pozitívak a játékról, de azt azért sokan kiemelik, hogy bőven maradtak benne bugok illetve tapasztalhatók optimalizálási gondok is.



"A Magicka receptje sokaknak megtetszett" - állítja a játék producere, Shams Jorjani. "Látván a YouTube-on a klipeket és az újságírók visszajelzéseit, sokan megértették a humort és tetszik nekik a Magicka alapötlete és koncepciója. Az egyszemélyes kampány és a LAN a játék két legkedveltebb módja, de tervezzük a többi multiplayeres lehetőség javítását és a program további részeinek, bugjainak folyamatos javítását is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #10
    Sajnos ez nem csak a steamen van igy - rengeteg MMO ugyanezt csinálja. Húzkodják lefele az EU embereket azzal hogy fenntartják az 1 USD = 1 EUR koncepciot.
  • gvrv #9
    Ja! Hogy tiszta sor legyen: ha az alábbiak megvannak, akkor az usa accommal paypallal fizetve, megveszem a játékot dollárért magamnak, úgy értem a magyar accomnak ajándékba, máris megnyertem az euro és a dollar árfolyam különbözetét, ami a zsebemben marad. Áfát pedig tőlem még nem kértek... :)
  • gvrv #8
    Pedig jó ideje már, hogy 1eur=1usd a valvenál: http://steamcommunity.com/groups/1e1us
    Ezért érdemes csinálni egy usa accot a steamen, akkor tudsz fizetni a paypallal dollárban. Ha nem így teszel akkor a játékot, ammit 49,9 dollárárt is megvehetnél, megkapod 49,9 euro-ért. :( régóta nyafog ezért a "nép".
    Ráadásul nagy genyók, mert ha a steam beazonosítja, hogy Európából vagy, akkor automatikusan euroban fizettetne, ha csak a címadatokkal játszol, akkor meg a kártya kibocsájtója tiltja le az átutalást... :(
  • fkomment #7
    A játék 3000 FT. (9.99 euro. Euroban fizettem nem írtak semmilyen dolláros árat)
    A bankkártyáa cuccokhoz és visa-s cuccokhoz nem értek. Nekem egy trambulin kártyám van, és szerintem se nem visa se nem mastercard. Plusz egy ilyen jellegű átutalásnál meg kell adni mindenféle extra adatokat jelszavakat.. Rosszul tudom? És azokkal az adatokkal bárki leszedhetne pénzt az amúgy üres bankkártyámról..:P
    A PayPal viszont lehetővé teszi hogy egyoldalúan átutaljam a pénzt és segítségével biztonságosan vizessek bárhol. (Még akár ott is ahol nincs banki átutalás.)
  • Vorpal #6
    És mindez együttvéve vagy 2500Ft -.-"
  • Zomil #5
    nem éppen, föleg azért nem, mert a dollárra rájön még az adó is...
  • gvrv #4
    Lehet, hogy dollárban szeretne fizetni, nem euroban. Az 33% off :)
    A steam-en 1 euro = 1 dollar, vagy rosszul tudom?
  • funkyman #3
    Hát nem tudom. Ez a gombnyomogatós varázslásosni valahogy nem jött be - a gyökér konzolportos gombnyomogatások fájó emlékét hozta fel bennem.
  • TiElite #2
    Nem kell Paypal a Steamhez, ha van bankszámlád (akár ifjúsági akár normális) akkor egy mastercard vagy visa electronnal (nem kell dombornyomottnak lennie és ifjúsági számlához még ingyenesen is kapod) simán tudsz ott vásárolni:)
  • fkomment #1
    Én még mindig arra várok hogy megérkezzen a PayPal-ra a pénzem, hogy azttán megvehessem a Steam-en.. :(