Ötvös Tibor

Torchlight II infók

Miután a Torchlight első része kellemes kis játék lett és az eladások is szépen alakultak, így a fejlesztők tavaly augusztusban hivatalosan is bejelentették a folytatását.

Ma pedig a fejlesztést végző Runic társ-alapítója, Max Schaefer bővebb betekintést is engedett a programba. Egy interjút adott az egyik angol magazinnak, melyben főként a második rész multis részéről beszélt. Az úriember elmondása szerint "még nem döntöttek a maximális csoport létszámról".



"A legkönnyebb az lenne - legalábbis a mi szempontunkból -, ha 1-4 fő szerepelhetne egyszerre egy ko-op játékban. Mi azonban azon dolgozunk, hogy maximum 8 fő kalandozhasson együtt a történetben. Emellett engedélyezzük a PvP módot is, mert a rajongók visszajelzése alapján erre nagy igény van."

"Az erőviszonyok kiegyensúlyozásával azonban nem fogunk foglalkozni. Ha az emberek kíváncsiak arra, hogy melyikük karaktere az erősebb, akkor tessék: lehet harcolni. De akkor fel is kell készülni rá! Ráadásul a Torchlight II jóval nagyobb, hosszabb és változatosabb lesz, mint elődje volt."

A Torchlight II májusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #4
    nah ez is várós! Az 1el is sokat nyomtam.
  • Zaraki Kenpachi #3
    Vannak itt fordítási hibák.
    Erre a PVP-re azt mondták, hogy lehetséges, hogy engedélyezik. Az idézett mondat után vagy egy [laugh], így egy kicsit más értelmet kap a mondat.

    A 8fő csapat is másképpen van mint ahogyan itt írva van.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    "Az erőviszonyok kiegyensúlyozásával azonban nem fogunk foglalkozni."

    Akkor cheater-csaták lesznek, előre látom.
  • fergusonpapa #1
    tetszet az egy,jó kis nosztalgia,kiváncsi vok a 2re