Szekeres Viktor

Nicolas Cage-é 2011 leggázabb filmes jelenete - itt a videó

Jövő héten kerül mozikba Amerikában és itthon is Nicolas Cage legújabb akciófilmje, a Féktelen harag címre hallgató 3D-s bosszúfilm. Ebből az alkotásból került fel egy sokkoló jelenet a netre. (Aki a meztelenséget nem szívesen nézi, az ne klikkeljen a videóra.)

Úgy tűnik, hogy Nicolas Cage továbbra sem akar a minőség mellett lecövekelni, inkább felváltva készíti a jó és a gyenge filmeket. Ha belegondolunk, hogy nemrég láthattuk tőle a remek Mocskos zsaru - New Orleans utcáin című filmet, valamint a Ha/Vert, akkor nehéz elképzelni, hogy ugyanő játszott a retardált bérgyilkosról szóló Veszélyes Bangkokban vagy a régóta halasztott, de most végre bemutatásra kerülő Boszorkányvadászat


Drive Angry 3D - Red Band Clip (NSFW)
Uploaded by dreadcentral. - Classic TV and last night's shows, online.

Hogy Cage új filmje, milyen lesz, még nem tudjuk, hiszen a Drive Angry 3D, azaz a Féktelen harag 3D hazai premierjére csak jövő héten kerül sor, de a fenti videó által sugallt hangnemből lehet következtetni a film, közel sem komoly tónusára. A kérdés, hogy a többségnek bejön-e az efféle nem feltétlenül realisztikus akciózás, már persze, ha nem csak egy ügyes vírusvideóról van szó, egy olyan jelenettel, ami nem is kap helyet a moziba kerülő alkotásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wfefe #19
    Már ne is haragudj, ha egy ilyen meztelen női test téged negatívan izgat fel férfi létedre, akkor te meleg vagy! Ebben az esetben ne is nézd a "gusztustalan" hetero szexet, maradj a kukinál... Azért felhívnám a figyelmedet ebben az esetben, hogy nem a többiek betegek mert megnézik!
  • creed13 #18
    Én pedig szeretném Neked meg köszönni, h egyel kevesebb kritizáló/fikázó hozzászólást kell olvasnom, aminek semmi köze a hírhez, hanem csak a cikket vagy annak íróját húzza le.
  • leeloodallas #17
    Hurrá!!! Egy újabb színvonaltalan, agyatlan "superhero" mozi. Persze szilagyiv kissé sarkosan fogalmazott, de néha nekem is belobban a kerozin az agyamban, ha ilyen szart látok. Az ember vár egy igazán jó filmet, de évente ha egy, esetleg kettő ilyen születik. Persze szabadság van, meg mittoménmi, lehet szeretni ezeket is, csak utána nehéz belenézni a tükörbe.
  • Wittgen #16
    Ez jó kis jelenet pedig, imádom a picit eltúlzott akciómozikat.

    Simán megnézem a filmet.

    Kedves szilagyiv, ha elolvastad volna a cikket előtte, akkor nem kellett volna a beledet kihányni a jelenetek láttán, mivel tudtad volna, hogy: "Ebből az alkotásból került fel egy sokkoló jelenet a netre. "
  • NEXUS6 #14
    "A video első másodperce után kikapcsoltam a böngészőt és rá negyed órára már megnyugodtam annyira, hogy ezt meg tudjam írni."
    Ezzel én is így voltam, de aztán megnéztem még párszor és akkor már nem izgatott fel annyira.

    Sajnos.
  • m minnifield #13
    képzeld el mit csinálhat otthon, magányosan, ha egy meztelen női test gusztustalan a számára. jujj.
  • adler30 #12
    Eeeez igenn.Ez a Cage baromira ottvan.Hozza a Vámpír csókja stílust,csak jó lehet.Nagyon remélem ha a csajjal végzett,őt is lelövi.
  • Julius Caesar #11
    Tényleg elég gáz, mármár komikus jelenet :D De kedvencem ahogy a Jack üveget befogja, nehogy kilöttyenjen. Klasszikus macsó :D
  • ADAMEX9 #10
    Az a 9mm-es fegyver szaltóba vágta a niggert...biztos.
  • Hans von Luck #9
    Engemet is érdekel ez a film...meg a Hobo with a Shotgun is