Szekeres Viktor

Látványos lett Nicolas Cage autós akciófilmjének előzetese

Autós filmben és 3D-ben fog keménykedni februárban Nicolas Cage, ráadásul a Drive Angry nem csak kamu 3D-s film lesz, hanem valóban speciális kamerákkal forgatott alkotás, ami az előzetes alapján jól is elsülhet.

Nekünk, magyaroknak abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy idén három Nicolas Cage-filmet is láthattunk, s bár mindhárom élvezetes volt, sőt, kettő kifejezetten jó, az anyagi siker elkerülte a Ha/Vert, a Mocskos zsaru - New Orleans utcáint és a Varázslótanoncot is. A színész év elején újabb két filmmel támad a közönségre, a nálunk és Ausztriában forgatott Season of Witch-csel, valamint a Drive Angry-vel, melyet a Véres Valentint is rendező Patrick Lussier készített.


Mint látható, az előzetes is kihangsúlyozza, hogy a Drive Angry-t 3D-ben forgatták - hogy mi is lássuk a végeredményt, már csak február 11-ig kell várnunk, már persze akkor, ha a magyar forgalmazó úgy gondolja, hogy az amerikai premierrel egy időben mutatja be a filmet. Az Alkonyat-filmeket is készítő Summit Entertainment alkotásában egyébként Nicolas Cage mellett ott lesz Amber Heard, Billy Burke, William Fichtner és David Morse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #4
    Nem tudom ki a szöszi benne, de valami kegyetlen jól néz ki...
  • IMYke2.0.0.0 #3
    - Sok ripacskodástól kímélhetjük meg magunkat ezekkel :)
  • Mat666 #2
  • Skynet85 #1
    Azért jók az ilyen trailerek mert a filmet meg se kel nézni itt az összes akció...