Ötvös Tibor

Az E3-on mutatkozik be a Metro 2034

Sokan örömmel fogadták a hírt, hogy a THQ Metro 2033 címet kapott játéka folytatódik.

Ráadásul a mai napon azt is megtudhattuk, hogy mikor és hol láthatjuk első alaklommal a második epizódot. "A Metro 2033 nagyon szép profitot hozott" - kezdte Brian Farrell, a THQ vezetője." De egy dolgot el kell ismernem: a játékot nem élvezte teljes körű támogatás. Szükség lenne néhány terület kijavítására? Igen. Szóval ha azt mondom, hogy nem kapott teljes támogatást, azt a fejlesztésre és a marketingre értem."



"A Metro 2033 egy árva mostohagyerek volt, melyet csak 4 hónappal a megjelenés előtt karolta fel egy marketing csapat. Ők megtettek mindent, amit lehetett, de nem volt rendesen felépítve az egész. Ám az új résznek nem lesznek ilyen gondjai. És ezen felül a harci rendszeren is fejlesztünk majd. És már most megígérhetem, hogy egy első osztályú marketing hadjáratot kap a Metro 2034, mely az idei E3-on veszi kezdetét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #4
    Én már 2007 óta vártam. Mostanában tényleg divat hogy mindent csak gyors éttermi szinten fogyasztunk.

    Remélem nem csapják majd össze a pénz érdekében!
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Még több pénz, pénz, pénz...
  • Hegi90 #2
    De ha szép profitot hozott kevés marketinggel, akkor most mire ez a nagy sírás rívás?
  • gombabácsi #1
    félelmetes, hogy ennyire szükség van a marketingre... ha az emberek legalább egy picit kutatnának, keresnének maguknak való dolgokat, akkor sokkal inkább tudna érvényesülni a kreativitás... sokszínűbb lenne a világ...