Ötvös Tibor

A Crytek folytatja a TimeSplitterst?

A TimeSplitters egy igen tekintélyes múltra visszatekintő, elég erős multis lehetőségeket kínáló FPs volt, mely a 2005-ös Future Perfect óta nem jelentkezett új résszel.

Most azonban úgy tűnik, hogy a régóta pletykált és rajongók által nagyon várt negyedik epizód fejlesztése hamarosan elkezdődik. Legalábbis a Crytek UK (az egykori Free Radical, a sorozat eredeti fejlesztői) vezetője, Karl Hilton egy friss nyilatkozatában már ennek a lehetőségéről beszélt.



"Jó ideje nem volt már újabb TimeSplitters rész, holott a játék egy népszerű FPS, mely nagyon erős multiplayer elemekkel rendelkezett. A kérdés az, hogy készítsünk el egy újabb részt vagy egy más irányba induljunk el a franchise-zal vagy talán készítsünk egy teljesen új sorozatot."

"Jelenleg is zajlanak különböző egyeztetések a kiadókkal és ha egy új TimeSplitters játékot akarnak látni, akkor mi örömmel készítünk egyet. Hogy ez klasszikus TS vagy egy új irányba elmozduló TS lesz, azt majd a későbbiekben konkretizáljuk. Ha viszont valami újat akarnak látni, arra is készen állunk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KP27 #4
    hát az nem volt. és nem is lesz. ugyanez vonatkozik a ps3-ra meg a ps4-re is :p
  • Seth #3
    Rendelkezni kellett volna egy ps2-vel,akkor talán hallottál volna róla :D
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Én sem.
  • KP27 #1
    népszerű fps. hm. soha a büdös életben nem hallottam róla :D