Szekeres Viktor

Az év legfurább előzetese

Megérkezett a Karib-tenger kalózait is rendező Gore Verbinski új filmjének az előzetese. A Rango kezdő képsorait láttán minden bizonnyal többen fogják fejüket vakarni, idén valóban nem sok furább promóciós képanyag készült Hollywoodban.

Meglehet, hogy a fenti egy perces szösszenetet előzetesnek sem lehet nevezni, de ettől még létezik, hiszen elkészült a Rango című animációs film honlapja, s az alábbi köszöntő képsorok már meg is tekinthetőek rajta. A (nevezzük így) teaser a Körrel és a Karib-tenger kalózaival befutó Gore Verbinski új filmjét hirdetni, mely március 18-án kerül bemutatásra.


A Paramount Pictures produkciójában további neves hollywoodi személyiségek is részt vesznek, főleg színészi, hangkölcsönzési fronton, többek között Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Bill Nighy, Stephen Root, Ray Winstone, Beth Grant, Ned Beatty, Harry Dean Stanton és Alfred Molina orgánumát használva szólalnak meg a Rango szereplői. A film története egy kaméleonról fog szólni, aki megpróbálja megtalálni önmagát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #2
    Nem tudom, mit kell ezen csodálkozni. Ez egy sima sztenderd teaser.
    "a (nevezzük így) teaser" :))))
  • Wolfman017 #1
    "Meglehet, hogy a fenti egy perces szösszenetet"
    Kár, hogy lenti Szekereském