Szekeres Viktor

Batman és Pókember ellen a Jégkoszak 4

A harmadik Batman-filmmel és a negyedik Pókember-résszel fog megküzdeni a 3D-s Jégkorszak 4, köszönhetően annak, hogy gyártója éppen a két szuperhős film közé tette a bemutatóját. 2012-ben.

A 20th Century Fox nem szívbajos, hiszen 2012. július 13-ára tűzte ki a Jégkorszak 4 premierdátumát. Az eredetiben Ice Age: Continental Drift 3D címet viselő folytatásfilm így 10 nappal a 3D-s Pókember reboot és egy héttel a harmadik Batman-film előtt kerül moziba. Ez egyébként azt is jelenti, hogy Denevérember új eljövetele kisebb eséllyel lesz 3D-s, hiszen a két vetélytárs meglehetősen sok 3D-s vásznat elhappolhat.

Az, hogy lesz negyedik Jégkorszak-film, természetesen nem meglepetés, hiszen eddig mindegyik rész túlszárnyalta bevételben az előzőt. Míg az első epizód Amerikában "csak" 176 millió dollár bevételt hozott, addig a két folytatás 195 és 196 milliót - utóbbi egyébként a 3D-nek is köszönhette ezt. Sokkal látványosabb az Ice Age-filmek nemzetközi sikersorozata, hiszen a 206 millió dolláros nemzetközi bevételt hozó kezdést 460 millió dolláros második és 688 millió dolláros harmadik rész követte. A Jégkorszak 3 természetesen Magyarországon is a legnézettebb film volt 2009-ben, megelőzve a Harry Potter 6-ot és az alig 15 napos bevétellel rendelkező Avatart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    tisztán imax film eddig sem volt. vagyis volt, a sok 40-50 perces doksi, de olyanok most is készülnek. egyszer egy 90 perces imax is jöhetne.
  • SBKMoses #6
    és nem sok kamera van belőle a világon. amikor a TKD-t forgatták, 5 olyan kamera volt összvissz, ebből egyet összetörtek az alagútas üldözésnél és azóta nem sok tisztán IMAX film készült
  • winnie #5
    valóban? komolyan kérdezem, hogy ennyire látványos a különbség annak is, aki a dvd-t és a br-t 5 méterről nézve nem tudja megkülönböztetni?
  • sugarman #4
    Hangos, nehéz és keveset lehet vele felvenni. De a látvány kárpótól mindenért ;)
  • ZeGa #3
    Én úgy tudom, hogy nem hangos, hanem, hogy kevés játékidőt lehet vele felvenni, mert elfogy a film és ezért gyakran filmet is cserélni kell egy imax-es kamerában, ami ha jól tudom szintén nem egyszerű, ráadásul a kamera sem könnyű, de javítsatok ki, ha tévedek.
  • Chocho #2
    Nem az volt a baja Nolannak két éve, hogy túl hangos a cucc? Megoldást találtak?
  • Andrews2007 #1
    2012 július 20.-án lesz a Batman 3 premierje, így a Jégkorszak 4 bemutatója nem egy héttel előbb van.

    Nagy valószínűséggel 2d-s lesz, hála az égnek teszem hozzá, Nolan és csapata inkább a normál de most már a film teljes játékidején át tartó IMAX 2d-s változatát preferálja.