Szekeres Viktor

Még életben van a Heavy Metal

David Fincher nem adja fel és ismét megpróbálkozik, hogy a Heavy Metalra épülő filmtervét elkészítse. A Hetedik és a Harcosok klubja rendezője még James Cameront is megpróbálja belevonni a projektbe.

A Deadline Hollywood információi szerint ismét van esély arra, hogy elkészülhessen a Heavy Metal-film. David Fincher, az egyik rendező ugyanis ismét megpróbálkozik a projekt létrehozásával, két évvel azután, hogy a Paramount stúdió lemondott a film elkészítéséről. Fincher jelenleg új stúdiót keres filmtervének és, hogy vonzóbbá tegye azt, a hírek szerint még James Cameront is rábírta, hogy megrendezze a film egyik szegmensét. (Mellette még Zack Snyder, a 300 rendezőjének részvételéről esett szó.)


A 3D-s animációs filmtervet a 70-es évekbeli scifi-fantasy magazin ihlette, melyből 1981-ben film készült, majd 2000-ben egy folytatás is. Fincher verziója a tervek szerint antológia lenne, 8-9 animációs rövidfilmből állna, mindegyiket más rendezné, s természetesen a szexuális-erőszakos tónus, melyre a magazin is épült, megmaradna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #2
    de jó lenne, bírtam a '81-es rajzfilmet. Kár, hogy a heavy metal már nem divat, mint '81-ben volt, de örülnék, ha megcsinálnák.
  • Wittgen #1
    El tudnám viselni, ha elkészítenék :)