Szekeres Viktor

Megjött a 300-at rendező Zack Snyder új filmjének előzetese

Megérkezett a Ga-Húl őrzőinek első előzetese, melyet a közönség azóta vár, amióta bejelentették, hogy a 300 és a Watchmen - Az őrzők rendezőjének, Zack Snydernek következő munkája lesz.

A tegnap esti premiert követően a Warner Bros. Pictures az internetre felpakolta Zack Snyder (300, Watchmen - Az őrzők) új filmjének előzetesét. Az eredetileg Guardians of Ga'Hoole címen futó animáció a napokban kapott új elnevezést, ezentúl már Legend of The Guardians-ként kell keresni. Szerencsére a hazai címe, a Ga-Húl őrzői nem változott.


A Kathryn Lasky regénye alapján készült családi kalandfilmet a tervek szerint a Warner szeptember 24-én mutatja be Amerikában a 3D és az IMAX 3D-mozikban. A hazai premierre várhatóan októberben kell számítanunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slainte #12
    Végül a kalózokból rajzfilm lett Tales of the Black Freighter néven.
  • Koge #11
    Sokan szidjak a Watchmen filmet szerintem zsenialis lett es a hulye fanatikus kepregenyrajongok akik fanyalognak hogy nem lett jo azoknak annyit mondok hogy en elobb lattam a filmet es annak hatasara elolvastam a kepregenyt, mindketto ledobbentett, es nagyon tetszett. ( az meg hogy a filmnek konnyedebb befejezese lett szerintem csak javitott rajta, egy atlag mozinezonek az agyrobbanto krealt szorny kicsit sok lett volna, ha a kalozokat is bele szerettek volna rakni akkor nem fert volna bele egy filmbe )
  • Hesztia #10
    Talált, Elrond mester hangját halljuk.:-)
  • SBKMoses #9
    igen, Kovács ügynök az
    a Holtak Hajnala remake sztem jobb volt, mint az eredeti, a 300 tökéletesen visszaadta a képregényt (bááár a politikai szál elég necces volt, nem értem miért kellett bele), a Watchmen egy megfilmesíthetetlen mű, ennek fényében Snyder tisztességes iparosmunkát végzett.
    szóval ezek után nem igazán értem miért adja a fejét vmi ilyesmire (a könyvet nem olvastam, meglehet, hogy zseniális, vkinek megvolt?)
  • Gathavor #8
    Valójában ötödik. A 300 előtt megrendezte a Holtak Hajnala remake-et, az elég korrekt lett.
  • regnvm #7
    Hát így hogy nem tudok angolul nem láttam semmit csak hogy baglyok repülnek és beszélgetnek.Valami izgalmasabb részt is bevághattak volna.
  • njozef1984 #6
    én végiglestem a 300-at is meg a Watchmen t is. Mind2 tetszett, ezt is meglesem.
  • alienslive #5
    Én meg a 300-on szenvedtem, de nagyon...
    Ez érdekesnek hat.
  • kukacS3K #4
    sick - jöhet ezerrel
  • chase #3
    A 300-at nagyon szerettem, a Watchmen-t kb. a feléig bírtam megnézni akkora zakotaság volt nem pazaroltam rá több időt, ezt meg elvből nem nézem meg, mert beszélő állatok vannak benne. :) Nem adom fel: kíváncsian várom a negyedik Zack Snyder filmet. :)