Ötvös Tibor

Ubisoft DRM - Ausztrálián a sor

A Ubisoft másolásvédelmi rendszere rengeteg galibát okozott már eddigi is és ennek kompenzálására a francia kiadó ingyenesen elérhetővé tette egyik játékát.

Ekkor mindenki azt hitte, hogy a rendszer most már működőképes lesz és többé nem kell ezzel foglalkoznunk. Ám ma kiderült, hogy minden egyes Ubisoft játék megjelenésekor elő fog jönni a már tapasztalt probléma. Most a The Settlers 7: Paths to a Kingdomon a sor, mely az ausztrál játékosoknak okoz komoly fejtörést.



A legújabb hírek szerint a frissen megjelent stratégiai játék egyszerűen nem indul el egyetlen ausztrál játékos gépén sem. Mint kiderült, a Ubisoft központi szervere valamilyen oknál fogva nem fogadja el az országból érkező regisztrálásokat és épp ezért egyetlen játékos sem tud játszani a vásárolt játékával.

A Ubisoft már dolgozik a probléma megoldásán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garrett27 #73
    Így van...
  • Balumann #72
    Túl sokat nemhiszem, hogy szenvedni kell ezzel a SEQ -s megoldással, 2-3 nap és belerakják az összes kulcsot, aztán lehet nyugodtan, netkapcsolat nélkül végigjátszani. Akik beállították 1x, már csak frissítgetni kell az "adatbázisát". :)

    Egyébkéntmeg most ráfognak jönni szerintem a fejlesztők is, meg mindenki, hogy több embert ijesztenek el ezzel, mint amennyit meg tudnak nyerni, arról nem beszélve, hogy jó sok emberrel kib*sznak, mint ahogy írtam pl. laptoppal szeretnének játszani, vagy bizonytalanabb netkapcsolatuk van (főleg akik nem városokban élnek, távolabb a központoktól).

    Crack is lesz szerintem néhány hónapon belül, hogy még egyszerűbb legyen.
  • Skynet #71
    Majd ha Nforce fórumon arról beszélgetnek de jól működik a crack akkor lesz értelme arról fröcsögnöd hogy van működő crack.
    Viszont nem erről van szó hanem arról mit össze szenvednek egyesek a SEQ megoldással.:)

    Jöhetnek a fekete ruhások,fehérben várom őket.
  • Oláh Herkules #70
    áh nem azt jelenti... hogyne mindenki kiadogat kódokat, amit cracknek neveznek el poénból, de igazából ezek nem működnek :D

    "Látszik a neved az értelmi képességeidet is bemutatja...:)"

    dikk má ráászistááá feljelentelek az ombuccmannál, készülj mert mennek a feketeruhások!
  • Reg5 #69
    Persze van crack, csak nem lehet vele teljesen végigjátszani az AC2-t. Abba ne menjünk bele, hogy néhány embernek sikerült, kivételek mindig vannak.
  • Skynet #68
    Látszik a neved az értelmi képességeidet is bemutatja...:)
    Az hogy van kint crack nem jelenti azt hogy az működik is. Működő crack nincs továbbra sem,1-2napja van sequence-ekkel baxakodás,mesés megoldás:)
  • Oláh Herkules #67
    biztos sokat veszítenek. A nagyon sok ember ember (nem csak mo-n), csak olyan játékot vesz meg amit már kipróbált warezban, (nem akar zsákbamacskát venni), ha nem tudja kipróbálni NEM veszi meg. Én is ilyen vagyok(látva hogy az ígérgetésekből a végleges játékoknál mennyi minden nem valósul meg), bár ezt nem pont az ubi dolgaira írom, mert jelenleg egy játék sem érdekel tőlük, sőt nem is nagyon volt ilyen még, csak az il2, de az már rég megvan.
  • Oláh Herkules #66
    nem dehogy. A crack azért van kint mert nincs feltörve. Direkt csak azért csinálták, hogy más dátuma legyen az exének :DDD
    Azt ezt olvastad? :D de lehet még ilyeneket találni bizonyos warez témájú oldalakon :D
    "Az a probléma, hogy én már a Sequence 5-nél tartok, a warezes verzióval."
  • Skynet #65
    Ez hülyeség. Aki anno meg akarta venni de megrémült a DRM miatt és emiatt nem vette meg megveszi később. Én is közéjük tartozom,a DRM rémhíreknél lemondtam az előrendelést. Aztán kb 2-3 héttel a megjelenés után amikor olvastam hogy mindenki vígan játszik megvettem. És semmi gondom nincs vele.
    Persze elvesztenek pár embert akiknek nincs állandó net kapcsolata...Ugyanakkor nyernek jó pár warezhörcsögöt aki nem bírja ki hogy ne játsszon vele.:)
  • Indigo #64
    1%-al már jól jártak? Szerintem sokkal több embert veszítenek ezzel a védelemmel, mint amennyit megnyernek.