Ötvös Tibor

The Settlers 7: Paths to a Kingdom bejelentve

Nem okozott különösebb meglepetést a Ubisoft mai bejelentése, miszerint folytatja nagysikerű stratégiai játékát, a The Settlerst.

A komoly múltra visszatekintő sorozat a Paths to a Kingdom alcímű résszel immáron hetedszer támadják le a stratégiáért rajongókat. Az új részt ismét a Blue Byte fejleszti és 2010. tavaszán jelenik meg - jelek szerint csak PC-re.


Az első infók szerint a játékos három úton-módon nyerheti meg a játékot. Először itt van a megszokott "leigázok mindenkit" - hozzáállás, melynek eléréséhez a Hadászatra kell helyezni a hangsúlyt. A Tudomány fejlesztésével a technológiai befolyásunkkal, a Kereskedelem előtérbe helyezésével pedig az útvonalak feletti hatalmunkkal is megnyerhetjük a játékot.

A The Settlers 7-ben természetesen egy új grafikai motorral találkozhatunk, de fejlődött a mesterséges intelligencia és megjelenik egy új győzelmi pontrendszer is. A program tartalmaz majd multiplayer módokat is és már most jelezték, hogy a megjelenés után várhatók az első letölthető tartalmak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SlaCker #8
    Üdv mindenkinek!

    Ez kell a népnek! :P
    Itt volt az ideje,hogy a nemes és neves Settlers sorozat ismét régi fényében tündököljön. :) Én ezen nőttem fel! Nagyon sokat játszottam a Settlersel. (1.2.3.4. rész) A 4.-el 2 napja játszottam de még mindíg fent van a gépen. :) Megint megmarad a mókás hangulat és a megszokott mesés világ.Ahogy látom most viszont a grafika sem marad el. :)
    Nagyon várom ezt a részt. Szerintem az 5.6. rész az nem igazi Settlers.Nem is játszottam velük semmit. :)

    Ez a zene nagyon kéne! :P http://www.youtube.com/user/CsuHuCsu#p/a/f/0/0Pg6s-1eNo0 Esetleg ha valaki tudja a címét az legyen már kedves ossza meg. :)


    RicsyPy nem kell felújítani.Az annak a kornak volt a játéka. :) Aki szerette és szereti az felteszi és játszik vele és kellemes emlékekkel él tovább az emberben. :)

    Amúgy ne haljon ki a topik! :P Szerintem megéri vinni! :)
  • ViperNet #7
    nem is hülyeség, amit DancZer mondd!

    Erre való az augment reality, ez itt már a kezdet:
    http://www.youtube.com/watch?v=cNu4CluFOcw


    Már csak egy szemüveg kell kamerával, kis kijelzőkkel, meg egy speckó távirányító, és már lehet is a nappali, vagy a konyhaasztalon stratégiás játékot játszani (ami a "külvilágnak" úgy tűnik, mintha egy vonalkódos, négyzet-kódos lap fölött hadonászunk)
  • DancZer #6
    Remélem egyszer majd lehet úgy is játszani ahogy a videóban láttuk. Az volna csak az igazán jó! :D:D
  • RicsyPy #5
    Sziasztok.

    Nekem a Settlers 5 vhogy nem tetszett h volt 1 "fõemberünk".Onnantól kezdve nem nagyon játszottam a szériával, de lehet h most majd meglessük.Nekem a 3-s rész tetszett a legkobban. Nem tudjátok h annak kijön-e valami felújított változata?

    További jót.
  • narumon #4
    Nekem az 5-6 is nagyon bejött igy ezt is várom nagyon nagy szeretettel :D
  • neoG #3
    Ha annyira bejött a kettő, és még nem próbáltad, akkor nézd meg a "The Settlers II 10th Anniversary"-t
  • dabolczi #2
    Nem vesztettél vele sokat...
  • 5i #1
    Basszus, a második résszel mennyit játszottam. Azt hittem, hogy még csak öt rész jelent meg, a hatodik akkor teljesen kimaradt.