Ötvös Tibor

Laura Dern visszatér az Őslényparkba

Sam Neill-lel ellentétben a Jurassic Park másik sztárja, Laura Dern elvállalta korábbi szerepét és ismét belebújik Ellie Sattler karakterébe a készülő negyedik részben.

Úgy tűnik, kezd kialakulni a jelenleg még csak papíron létező Jurassic Park IV készítőgárdája. Bár Sam Neill már korábban kijelentette, hogy nem vállal szerepet az utolsó (?) epizódban, az első rész főszereplői közül ketten még nem nyilatkoztak a felkérésről.


Az egykori duó

Igen, ketten. Laura Dern ugyanis tegnap kijelentette: immáron harmadszor is belebújik a régész Ellie Sattler bőrébe. "Megmondtam, hogy így lesz és megmondtam, hogy elvállalom" - jelentette ki a színésznő. "Mondtam, hogy Ellie Sattler benne lesz a történetben. Egyébként is nehéz nemet mondani Spielbergnek, hiszen mindig van valami zseniális húzás a tarsolyában. Meglátjuk, ezúttal mit forgat a fejében."

Jeff Goldblum és Richard Attenborough továbbra sem nyilatkozott a visszatérésről. A forgatást még az idén elkezdik. A Jurassic Park IV rendezője Joe Johnston, forgatókönyvírója William Monahan lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mr Csé #23
 • blackgamer #22
  könyveket honnan lehet beszerezni? én nem találom
 • Librarian #21
  Ja, a filmek színvonala fokozatosan romlott... A kettő még jó volt, de a 3... :S És most egy negyediket is akarnak? :SSS Én anno 7 évesen láttam az elsőt, hát az egyik kedvenc filmem máig. :)

  Hú, a könyvek azok viszont sokkal jobbak voltak, mint a filmek!!! :) Imádom őket.
 • sgbo #20
  Látvány az tény de ezenfelül mi a szórakoztató ? A rohanás meg a sikítozás ?

  Egy még viszonylag jó, kettőben már vannak necces dolgok, a három meg már nagyon gagyira sikeredett szerintem
 • gabeone #19
  Nem megerősített hírek:

  A Veloci Raptorokról szóló kutatások előrehaladtuk. Az állatok hangüregei annyira egyediek, fejlettek voltak, hogy a különböző szigeten élő raptoroknak, beszéd közben különböző akcentusuk is volt. Ma nem csak ők lehetnének az uralkodó faj a földön de minden bizonnyal még repülni és úszni is megtanultak volna. Egyes feltételezések szerint gondot okozott volna az egymás közötti kommunikáció, míg egyes elképzelések szerint az állatok akár biszexuálisak is lehettek volna. Mindent megtudunk a 4. részből.
 • gabeone #18
  Helyes, türelmetlenül várjuk
 • blackgamer #17
  Sam Neill nekem már a harmadik részben olyan elesetnek, magányosnak tűnt, ő volt a főszereplő és az egyetlen értelmes a társaságban
  gondolom ilyen IQ betyár túristákkal nem akarja magát égetni újra, ráadásul a karaktere mindig ellenezte a szigetre utazást, szóval azt se tudom hogyan oldanák meg a cselekménybe szövését

  Goldblum --> nője a szigeten
  Neill --> támogatják a kutatását pénzzel

  még mit lehet kitalálni hogy a szigetre csábítsanak valakit?
 • albatros #16
  "Sam Neil meg meglátja a csekket amit az orra alá biggyesztenek és rögvest igent fog mondani"

  Ámen!
 • GErYkE83 #15
  Minőségi folytatás lesz! Jó kezekben lesz a film szerintem! A rendező már bizonyított. Az első rész a legjobb, a második az gyenge, a harmadik nagyon jó!
  Dr. Ian Malcolm nem kell a filmbe! Full idegesítő volt, már a második részben is!
  Sam Neil meg meglátja a csekket amit az orra alá biggyesztenek és rögvest igent fog mondani
 • Danecay #14
  De ezt mind látványosan teszik, néha egy kis humorral megfűszerezve. Szerintem ha nem a mögöttes mondanivalóját keressük a filmnek és úgy nézzük meg, hogy nem a fordulatokat várjuk és a film végi csattanót, akkor beláthatjuk, hogy a JP-ok laza , gondolkodásnélküli kikapcsolódás nyújtó mozik, amik igen is kellenek.