Ötvös Tibor

Kezdődik az X-Akták 2 forgatása

A hírek szerint a héten megkezdődnek az X-Akták mozifilm folytatásának munkálatai. A rajongók örülhetnek: az eredeti gárdából mindenki beszállt a második részbe.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy keményen folynak a nagysikerű X-Akták: A film folytatásának előkészületi munkálatai. Akkor még bizonytalan volt a főszereplő David Duchovny szereplése, ám ma végre biztossá vált: Mulder ügynök is visszatér.



Ezt maga Duchovny árulta el, aki hozzátette, hogy az eredeti sorozat megalkotója, Chris Carter és az író, Frank Spotnitz komolyan dolgoznak a forgatókönyvön. A tervek szerint a héten be is fejezik és szombat-vasárnap már meg is kezdődhetnek a próbafelvételek.

"Gillian és én is nagyon várjuk már a forgatást" - kezdte Fox Mulder. "Kilenc év hosszú idő. Már el is felejtettük, miért szerettük vagy gyűlöltük egymást és nagy örömmel folytatjuk a történetet. Chris és Frank a hétvégéig befejezik a sztorit. A történet alapjai már jó pár éve megvannak, ám az eredetileg egy tévés részhez készült, szóval kicsit át kell dolgozni."

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garrett27 #13
    Azé kicsit különbség - bár összeesküvés-elméletből mindkét sorozatban van elég, az X-aktákat nemtom összehasonlítani a Prison Break-kel, az egészen más tészta...
  • Garrett27 #12
    Nem, a 9 év alatt az értendő, hogy addig tartott az összes évad forgatása. Az első évad 1993-ra datálódik a bemutatóval.

    Részemről, már naaaaaaaaon várom
  • akyyy #11
    nem tudom az évadok itt hogy mennek de a végén elég sok részre visszatért Mulder ügynök.

    Remélem a filmbe Dogett ügynök is lesz, az ő karaktere is fontossá vált a sorozatban.
  • akyyy #10
    minek lövöd le a végét KÖCSÖG!
  • Magoo #9
    Nagyon várom a filmet, pláne mivel a sorozat eléggé úgy maradt abba, hogy jön a világvége! :) Megtudtuk, hogy mikor lesz az idegenek inváziója (napra és évre pontosan) és stb...
    JÖHET AZ ACTION :D

    Are you ready for the action? Mulder and Scully returns...to save this fucking planet...from the alien invaders! Every secret will be revealed in...
    X-FILES: THE MOVIE (PART II)
    COMING SOON! :)

    Jó ezt most csak én költöttem :D
  • adam first #8
    Ez is igaz.
  • SASI #7
    csatlakozom az elöttem szólókhoz, nálam is az 1. helyen van a sorozat...bár nálam a Prison Break is nagyon ott van...
  • pauly #6
    Hát igen,én nem is néztem utánna már amikor Mulder nem szerepelt benne.Bár utólag megnéztem azokat a részeket is,de úgy már nem volt az igazi.Nálam is az 1. helyen van a sorozatok között!
  • adam first #5
    Ez egy jó hír a sorozat is addig volt jó ameddig Mulder volt a főszereplő és nem az a tehetségtelen Doggett ügynök (félre értés ne essék jó színész, de X-aktákba egyszerűen nem illet bele, rontott az összképet főleg Mulder nélkül). Első 6 évad+a mozifilm nálam mindenidők legjobb sorozata címet érdemli meg. Eredeti gárda külön öröm.
  • pauly #4
    Húú már 9 éve volt az első?pff de gyorsan telik az idő...