Ötvös Tibor

Folytatódik a Lány a vízben?

Egyes hírforrások bizton kijelentik, hogy a M. Night Shyamalan folytatja a nem túl sikeres Lány a vízben című "mesefilmjét", ám legalább ugyanennyien külön filmként aposztrofálják a The Happening címen futó alkotást.

Shyamalan számos klasszikus alkotást tett már le az asztalra, ám legutóbbi, Lány a vízben című "mesefilmje" a kasszáknál nem szerepelt túl fényesen (70 millióba került és világszinten mindössze 72 milliót hozott). Ám hírek szerint a 20th Century Fox lát fantáziát a dologban és zöld utat adott egy állítólagos folytatásnak.



Ehhez természetesen az is kellett, hogy a Warner Bros. lemondjon a filmről, így a direktor újból stúdiót váltott. A bibi csak ott van, hogy míg egyesek a The Happeninget folytatásnak nevezik, addig ugyanennyien egy teljesen külön álló sztoriként állítják be a cselekményt. A film története egy olyan idegen életfroma ellenünk indított támadását mutatja be, akik a Föld állat- és növényvilágának irányításával akar leigázni minket.

A büdzsé 57 millió dollárra rúg, a The Happening kitűzött bemutatója 2008. június 13. A filmet a Lány a vízben rendezői munkájáért élete első Arany Málna-díját bezsebelő M. Night Shyamalan írja és rendezi. A főszerepben az Oscar-jelölt Mark Wahlberg veheti fel a harcot az idegenekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #6
    Ezt folytatni?!? Minek?? Most komolyan annyira tetszett az embereknek, hogy kell belőle mégegy? Én nagyon kevés filmet nem bírtam végignézni... ez az egyik.
  • sandor4 #5
    a lány a vizben valami akkora egy sz@r volt, hogy nem is tudom szavakban kifejezni. Bement a balszerencse áradása alá is, pedig azért az sem volt egy gyenge darab ilyen szempontbol
  • kandeláber #4
    Jé, ez mégsem április 1-i hír: http://www.imdb.com/title/tt0949731/
  • xido #3
    na..igen...ha a Lány a vízben-t egy bevezetőként kell majd elfogadni és egy fantasy követi,amiben nemcsak célozgatnak a 2 világra és egy dögunalmas kamaradarab lesz belőle...akkor azt mondom oké...addig számomra a "mester" egyik legszenvedősebb alkotása marad ez,pedig az első filmjeit imádtam....
  • Asher #2
    Nekem is tetszett, bár még így is a leggyengébb filmje.
  • kandeláber #1
    Ha nem április 1-i hír lenne, akkor szívesen megnézném a folytatást, mert nekem tetszett. Hallottátok, hogy Uwe Boll rendezi a Hobbitot?