Ötvös Tibor

PIB - Pókember In Black

Alig egy év múlva visszatér a mozik vásznaira a leghíresebb és legkedveltebb szuperhős, Pókember. A legújabb hírek szerint ezúttal kissé sötétre veszi a figurát.

Pókember egy év múlva visszatér, méghozzá nem is akárhogy. A napokban kiadott posztereken ugyanis a legsikeresebb szuperhős feketében látható. A történet szerint Peter Parker az első Titkos háború során tönkretette szuperhős-ruháját. Két, az oldalán harcoló hős elmondta neki, hogy létezik egy gép, mely képes különleges ruhákat kreálni. Sajnos azt azonban nem közölték, pontosan hol is találja ezt.

Így hát Pókember elindult, hogy megkeresse ezt. Rá is talált egy gépre, ám ez - mint utólag kiderült - nem az volt. A ruha ugyan elkészült, ám ez a fekete öltözék több mint újhullámos divatcucc: egy szimbióta. A fekete ruha különleges tulajdonságokkal rendelkezett: olvasott tulajdonosa gondolataiban, képes volt bármilyen öltözék külalakját magára venni és képes volt külső nyom nélkül magába fogadni különböző tárgyakat.

Ám az eleinte kényelmes öltözék egy idő után kényelmetlenné vált viselője számára. A ruha megpróbálta átvenni az irányítást Parker felett, aki egy harang segítségével végül megszabadult tőle. Ám a szimbióta Parker egyik legnagyobb riválisán, Eddie Brockon kötött ki, akiből Pókember egyik legnagyobb ellenfele, Venom vált.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Pókembernek ezúttal két ellenféllel kell szembenéznie. Venom mellett Homokemberrel is összetűzésbe keveredik, akit a Kerülőutakból megismert Thomas Haden Church alakít majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • C7 #14
    szerintem a Titkos Háború nem lesz benne.Homokember meg Zöld Manó lesz, van, aki szerint Vészmanó is, bár nem hiszem. állítólag csak a szimbióta meg eddie lesz, Venom nem. kár
  • shane81 #13
    Kiváncsi vagyok hogyan fér bele egy filmbe a Titkos hábórú, Venom és a Homokember.... Aki olvasta a képregényket tudhatja, hogy pl. a Titkos háború már kitenne egy full filmet.... :)
  • Dying Soul #12
    Hol marad Mészárszék?
  • MacrosTheBlack #11
    Ez olyan hellraiseres. :)
  • Blasta #10
    Ok, de az eredeti fekete ruha nem így néz ki.
    Mind1, majd meglássuk mit műveltek a ruhájával :-)
  • 5i #9
    Ez tuti a fekete ruha. Már csak Venom miatt is. Hiszen ha őt akarják ellenségnek, ahhoz kell a ruha. Az pedig Parkeren jött le a Földre.
  • Blasta #8
    Az eredeti fekete pókruha
  • Blasta #7
    Amúgy aképen látható feketénak tűnő szerkó nem az amit a képregényekben láthattunk.
    Most vagy egy sötét tónusu kép van itt és az eredeti szerkójában feszít a srác, vagy ez a feekt ruha is átesett némi 2006-os tuningon.
  • Blasta #6
    "A történet szerint Peter Parker az első Titkos háború során tönkretette szuperhős-ruháját... A ruha ugyan elkészült, ám ez a fekete öltözék több, mint újhullámos divatcucc: egy szimbióta."

    Hol a probléma?
  • Jack Bauer ahős #5
    Én máshogy tudtam a sztorit. A fekete ruha elvileg a földönkívül lezajlott Titkos Háborúk során 'szegődött' PP mellé, innen a 'túlvilági' jellege.