Ötvös Tibor

Csak 2007-ben lesz Ghost Rider

Peter Parker félelmetes! A magánéletben fotós Pókember harmadik kalandja miatt egy képregényadaptáció bemutatóját már elhalasztották.

A mutánsok harmadik visszatérése, az X-Men 3 után most a Sony Pictures finanszírozásában készített Ghost Rider bemutatója is eltolódik. Az eredeti, 2006. július 14-es időpont helyett 2007. február 16-án kerül mozikba a Nicholas Cage főszereplésével készülő film.


Nicholas Cage, mint a pokoli igazságosztó

Johnny Blaze egy cirkuszi motoros kaszkadőr, aki eladja a lelkét a sötétség erőinek, hogy megmentse szerelmét. Az üzlet végül meghíúsul és a "mentőakció" nem sikerül. Sőt: Blaze hatalmas árat fizet. Éjszakánként irdatlan erejű démonná változik, a szupererővel megáldott Szellemlovassá. A lángoló koponyájú motoros teremtmény irgalmatlan bosszút áll a bűnösökön, akiknek többszörösen kell átélniük a bűneiket. Mindazok, akik túl sokat végeztek, a pokoli igazságosztó áldozataivá válnak.

A pokoli lovas először 1972-ben bukkant fel a Marvel gondozásában, majd a nagy sikerre való tekintettel két szériát élt meg: 1973-83, majd 1990-98 között. Érdekesség, hogy először Johnny Deppet szerették volna főszereplőnek megnyerni, majd utána jött Cage. Ő egy ponton kilépett a filmből, ám végül visszatért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • azirafael #7
    szarság
  • dimenzio harcos #6
    A seggéből ?!
  • Mihail #5
    honnan nőtt ki a haja?
  • troc #4
    biztos ilyan idtélen a film, hogy nem akarta befelyezni. aztán írtak neki még egy nullát a fizetése végére.
  • vg #1
    Béna ez a paróka...