Ötvös Tibor

David Fincher képregényfilmet készít

David Fincher négy éves hallgatás után ismét rendez, méghozzá rögtön három filmet!

Fincher olyan filmekkel véste be nevét a filmrajongók emlékezetébe, mint a Játsz/ma, a Harcosok klubja vagy a Hetedik, azonban a 2002-es Pánikszoba óta eltűnt a nyilvánosság elöl. Az idei év a rendező számára a visszatérés éve lesz: legelőször a Zodiac című thriller, majd utána a Benjamin Button című romantikus dráma jön Brad Pitt-tel a főszerepben.

A legfrissebb hírek szerint Fincher egy harmadik projektbe is beleugrott. Ez pedig a Brian Michael Bendis és Marc Andrey képregénye, a Torso. A forgatókönyvet a Kör 2 és a Grimm szerzője, Ehren Kruger készíti.


Fincher legújabb filmje: Zodiac

A történet középpontjában Eliot Ness áll, aki a hírhedt maffiavezért, Al Caponét is rács mögé juttatta. A sztori szerint Ness Clevelandbe költözött, ahol a helyi biztonságért felelős tiszt lesz. Egy nap emberi törzsek kezdenek felbukkanni a helyi folyóból. A helyiek tudnak új tisztjük múltjáról és végül ráveszik, hogy járjon a dolgok után. Ness egy kisebb keresőcsapatot toboroz a veterán biztonsági emberekből és a sorozatgyilkos kutatására indul.

A képregény először 1990-ben bukkant fel. Azóta Bendis olyan hősök kalandjainak elkészítésében vett részt, mint például a Fenegyerek. A szereplők kiléte egyelőre nem ismert, ahogy a bemutató dátuma sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!