14
-
C7 #14 szerintem a Titkos Háború nem lesz benne.Homokember meg Zöld Manó lesz, van, aki szerint Vészmanó is, bár nem hiszem. állítólag csak a szimbióta meg eddie lesz, Venom nem. kár -
shane81 #13 Kiváncsi vagyok hogyan fér bele egy filmbe a Titkos hábórú, Venom és a Homokember.... Aki olvasta a képregényket tudhatja, hogy pl. a Titkos háború már kitenne egy full filmet.... :) -
#12 Hol marad Mészárszék? -
MacrosTheBlack #11 Ez olyan hellraiseres. :) -
#10 Ok, de az eredeti fekete ruha nem így néz ki.
Mind1, majd meglássuk mit műveltek a ruhájával :-) -
5i #9 Ez tuti a fekete ruha. Már csak Venom miatt is. Hiszen ha őt akarják ellenségnek, ahhoz kell a ruha. Az pedig Parkeren jött le a Földre. -
#8 Az eredeti fekete pókruha -
#7 Amúgy aképen látható feketénak tűnő szerkó nem az amit a képregényekben láthattunk.
Most vagy egy sötét tónusu kép van itt és az eredeti szerkójában feszít a srác, vagy ez a feekt ruha is átesett némi 2006-os tuningon. -
#6 "A történet szerint Peter Parker az első Titkos háború során tönkretette szuperhős-ruháját... A ruha ugyan elkészült, ám ez a fekete öltözék több, mint újhullámos divatcucc: egy szimbióta."
Hol a probléma? -
Jack Bauer ahős #5 Én máshogy tudtam a sztorit. A fekete ruha elvileg a földönkívül lezajlott Titkos Háborúk során 'szegődött' PP mellé, innen a 'túlvilági' jellege. -
jeva #4 remelem eddy vegre rendesen megfingatja ... rafer mar ;) -
viizo #3 nekem mindig az eredeti piros - kék pókszerkó tetszett, ez a fekete nekem valahogy tök unszimpi... de szerencsére sokat nem is lesz rajta, a végén újra a hagyományos szerkót ölti fel :)
-
Kagemusha #2 nem vicc. nem olvastad a kepregenysorozatot. -
#1 Ez most vicc? Mi ez a marhaság?