Németh Szabolcs

Snoopy a Vörös Báró ellen

Annyi ígéretes programmal foglakoztunk az elmúlt pár hétben, hogy most ideje kicsit visszakapcsolni, és bemutatni egy kissé gügye, kissé csúnyácska, de a kisebbek számára (és talán nekünk is) jól emészthető játékot, a Snoopy vs. the Red Baront.

Igen, jól gondolja mindenki, aki a rajzfilmre asszociál rögtön. A mesevilág egyik legpatinásabb figurája, Snoopy elevenedik meg a monitorunk előtt. Az írás elején leszögezem, hogy ez a program nélkülöz mindenfajta komolyságot. De nem is az a feladata, hogy mondjuk a CoD 2-t megszorongassa.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Snoopy kutya bőrébe bújva aránylag szépen megrajzolt, igaz, szemmel láthatóan elnagyolt mesebeli világban kell felvennünk a kesztyűt a gonosszal szemben. Ötven izgalmas, akciódús, pörgős küldetésben, éles szituációkon át vezet az út a főgonoszhoz, az első világháború neves ászához, a Vörös Báróhoz. A program egyértelműen a fiatalabb korosztálynak íródott, ugyanis az ellenségeink nem a németek vagy az oroszok, hanem mesefigurák, akik igencsak pikkelnek ránk. Azért minket sem kell félteni, összesen 25 mókásabbnál mókásabb és hatásosnál hatásosabb eszközzel törölhetjük le a mosolyt az arcukról. A kalandozásunk hat alapjaiban különböző világon át vezet, amely során kirajzolódik előttünk a főgonosz rejtekhelye.

A WorthPlayingen a Namco játékcég vezérigazgatója Jeff Lujan kissé elfogultan nyilatkozott Snoopy kalandjairól. Szerinte Snoopy harca a kegyelmet nem ismerő Red Baronnal a valaha született egyik legjobb játéktörténet. Nem tisztem ezt cáfolni, mindenki döntse el, miként vélekedik e kijelentésről. Kétség sem férhet hozzá, hogy a program főleg a gyermekeknek szól, de hátha felébreszti bennünk is azt a bizonyos gyermeki szikrát, és mi is elmerülünk Snoopy izgalmas kalandozásaiban egy-két órára. A játékot 2006 őszére ígérik, és az összes elképzelhető fontosabb platformra megjelenik.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fido4life #19
    http://www.pas.rochester.edu/~tim/images/snoopy.jpg
  • Ice Speak #18
    nem rosz a grafikája
  • SFKS #17
    Nem nagyom szeretem a mesékből lett játékokat de a kicsiknek jó lesz.
  • irkab1rka #16
    Éljenek a lowpoly játékok, amikben van legalább egy jó ötlet :)
  • Balumann #15
    Hát graffra ránézve nem lesz rossz, Worms 3D-nek is mintha ilyne lett volna a graffja, és azt szerettem, kiváncsi vok erre :)
  • quack #14
    azért ezt még muszáj volt úgyis beírnod hogy a cikk minden 2. mondatában benne van hogy gyerekeknek készül / nem felnőtteknek készül / nem cod2 nem ut...
  • NEOreg3 #13
    hmm ez tetszik:D

    jól és pontosan definiáltad a játék műfaját:D
  • DEXTER92 #12
    Gyík gém
  • NEOreg3 #11
    ha valamiban, akkor abban biztos lehetsz:D
  • Diocles #10
    Igaz az nem ez a kategória, és nem gyerekeknek szól dehát mégiscsak számítógépes játék: szerintem nem lesz jobb a története a KOTOR 2-nél.