Snoopy a Vörös Báró ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#oooo>#oooo><#sniffles>#sniffles><#taps>#taps>nem rosz a grafikája
Nem nagyom szeretem a mesékbõl lett játékokat de a kicsiknek jó lesz.<#taps>#taps>
Éljenek a lowpoly játékok, amikben van legalább egy jó ötlet 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hát graffra ránézve nem lesz rossz, Worms 3D-nek is mintha ilyne lett volna a graffja, és azt szerettem, kiváncsi vok erre 😊
azért ezt még muszáj volt úgyis beírnod hogy a cikk minden 2. mondatában benne van hogy gyerekeknek készül / nem felnõtteknek készül / nem cod2 nem ut...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
hmm ez tetszik😄
jól és pontosan definiáltad a játék mûfaját😄
jól és pontosan definiáltad a játék mûfaját😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gyík gém
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
ha valamiban, akkor abban biztos lehetsz😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igaz az nem ez a kategória, és nem gyerekeknek szól dehát mégiscsak számítógépes játék: szerintem nem lesz jobb a története a KOTOR 2-nél.
Nem baly.
És még a Vörös Báró-t is emliti. Ugyanis vele csatázott.
És még a Vörös Báró-t is emliti. Ugyanis vele csatázott.
Nem emlékszek rá. 😞 Régen volt. 😊 De akkor meg hülyeséget írtam, sorry.<#idiota>#idiota>
De ahogy elnézem angol repülõje van
Teljesen Red Ace Squadron-érzésem van, csak szingazdagabb környezet és mesefigurák. :-D
works on worms 3d engine?
Nem emlékszel? Állandóan az elsõvilágháboruról fantáziálta a kutya.
azért lehet, hogy egy kis kikapcsolódásnak pont megteszi
soha nem gondoltam volna, hogy pont Snoopynak kell legyõznie a Vörös Bárót! <#wow1>#wow1> találhattak volna értelmesebb fõellenséget is.
<#wow1>#wow1>Az annya!-Mondta a lazannya.
Hitlert nem tennékbele?<#eplus2>#eplus2>
Maradok a CoD2-nél. Habár a 20 éves bátyám van olyan szinten és ezzel játszana éjt napallá téve.<#beka3>#beka3>
De a kicsiknek biztos jó moka lehet. Ha megjelenik.
Hitlert nem tennékbele?<#eplus2>#eplus2>
Maradok a CoD2-nél. Habár a 20 éves bátyám van olyan szinten és ezzel játszana éjt napallá téve.<#beka3>#beka3>
De a kicsiknek biztos jó moka lehet. Ha megjelenik.