Snoopy a Vörös Báró ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
http://www.pas.rochester.edu/~tim/images/snoopy.jpg

<#oooo><#sniffles><#taps>nem rosz a grafikája
Nem nagyom szeretem a mesékbõl lett játékokat de a kicsiknek jó lesz.<#taps>

Éljenek a lowpoly játékok, amikben van legalább egy jó ötlet 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Balumann
Hát graffra ránézve nem lesz rossz, Worms 3D-nek is mintha ilyne lett volna a graffja, és azt szerettem, kiváncsi vok erre 😊

quack
azért ezt még muszáj volt úgyis beírnod hogy a cikk minden 2. mondatában benne van hogy gyerekeknek készül / nem felnõtteknek készül / nem cod2 nem ut...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

NEOreg3
hmm ez tetszik😄

jól és pontosan definiáltad a játék mûfaját😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DEXTER92
Gyík gém

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

NEOreg3
ha valamiban, akkor abban biztos lehetsz😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Igaz az nem ez a kategória, és nem gyerekeknek szól dehát mégiscsak számítógépes játék: szerintem nem lesz jobb a története a KOTOR 2-nél.
Nem baly.
És még a Vörös Báró-t is emliti. Ugyanis vele csatázott.

Nem emlékszek rá. 😞 Régen volt. 😊 De akkor meg hülyeséget írtam, sorry.<#idiota>

De ahogy elnézem angol repülõje van

Teljesen Red Ace Squadron-érzésem van, csak szingazdagabb környezet és mesefigurák. :-D
NEOreg3
works on worms 3d engine?

Nem emlékszel? Állandóan az elsõvilágháboruról fantáziálta a kutya.

azért lehet, hogy egy kis kikapcsolódásnak pont megteszi

soha nem gondoltam volna, hogy pont Snoopynak kell legyõznie a Vörös Bárót! <#wow1> találhattak volna értelmesebb fõellenséget is.

<#wow1>Az annya!-Mondta a lazannya.
Hitlert nem tennékbele?<#eplus2>
Maradok a CoD2-nél. Habár a 20 éves bátyám van olyan szinten és ezzel játszana éjt napallá téve.<#beka3>
De a kicsiknek biztos jó moka lehet. Ha megjelenik.