SG.hu

RTL Klub műsorok Pannon GSM mobilokon

A Pannon GSM és az RTL Klub interaktív tartalomszolgáltató partnere, az IKO New Media együttműködése nyomán 2005. február 14-től mobilon is nézhetőek a kereskedelmi csatorna műsorai a Pannon GSM hálózatán.

Az a Pannon GSM előfizető, akinek WAP-hozzáférése és erre alkalmas készüléke van, mobilja segítségével nyomon követheti az RTL Klub legnépszerűbb műsorait, sorozatait, így a Barátok közt éppen adásba került részét -illetve a megelőző részeket is -, a Fókusz, később a Heti Hetes legérdekesebb riportjait, poénjait, de látható-hallható az Autómánia, filmelőzetesek, retro- és Pannon GSM reklámfilmek, természetfilmek, extrémsportos, kandi kamerás filmek, illetve magyar előadók zenei klipjei is. Az RTL Klub mellett a Cool Tv műsorából a Kontra és a Gerilla Grill is megtekinthető lesz mobilon.


"Forradalmi szórakoztató eszközzé válik a mobilunk: mostantól helyhez kötöttség nélkül fogjuk élvezni a televíziós műsorokat is"- mondta el Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója. "Mobil szélessávú szolgáltatásaink további meglepetést is tartogatnak majd előfizetőinknek."

"Tévétársaságunk számára nagyon nagy öröm, hogy a Pannon GSM-mel közösen munkálkodhatunk a televíziós programokat a nézőkhöz eljuttató új megoldás bevezetésén" - nyilatkozta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. A szolgáltatás a mobil szélessáv mellett a hagyományos GPRS kapcsolattal is elérhető. A Mobil Videó szolgáltatás az első héten díjmentes, és jelenleg a következő mobilkészülékekkel érhető el: Nokia 6170, Nokia 6230, Nokia 6260, Nokia 6630, Nokia 7610, Sony Ericsson K500i, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P910i.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #4
    hát a többi színes kijelzős (NOKIA) mobil hol marad a sorból?
  • TeszteloPontHu #3
    Érdekes, hogy ezt előbb megoldották, mint hogy a neten lehessen nézni a műsorokat (lásd tv2).
  • jetpilot #2
    Ha győzike nincs nekem nem is kell
  • vincuska #1
    na vegre, meg is neztem a baratok kozt bemutatojat... egy álmom vált valóra.