SG.hu

Tenyérgépekkel újít a Pannon GSM

Fejlett Pocket PC-kel bővítette üzleti kínálatát a Pannon GSM - a hazai piacon újdonságnak számító Hewlett-Packard iPAQ h6340 készülékkel, valamint az XDA II-vel.

Két új, mindentudó készülékkel segít mobillá tenni az üzleti életet a Pannon GSM. A kézi számítógép és a GSM-telefon házasságából született, tenyérnyi kommunikációs központok a cég vállalati megoldásainak kiegészítő eszközei. Ezek a telefonok voltaképpen mobil számítógépek, amelyek a hanghívások mellett számtalan, az asztali PC-ktől megszokott funkcióra is képesek. Mobile Windows operációs rendszerük, valamint a rajtuk futtatható szövegszerkesztő, böngésző, levelező és egyéb állománykezelő szoftverek tökéletesen kompatibilissé teszik őket bármelyik "nagy" számítógéppel.


Hewlett-Packard iPAQ h6340

Az elengedhetetlen internetes kapcsolatot GPRS adatátvitellel biztosítják. Ezáltal lehetőséget nyújtanak arra, hogy a tulajdonosaik út közben vagy otthon ugyanolyan hatékonysággal intézzék üzleti ügyeiket - elolvassák e-mailjeiket, ellenőrizzék előjegyzéseiket vagy éppen felhívják partnereiket -, mintha munkahelyük négy fala között rostokolnának.


XDA II

Az XDA II, valamint a HP és a Pannon GSM által Magyarországon elsőként bevezetett Hewlett-Packard iPAQ h6340 vásárlói üzleti előfizetés kötése esetén mindössze nettó 94.000 forintért juthatnak az intelligens készülékekhez, ráadásul bármelyik GPRS csomagot választják is, az első hónap forgalmából 10 MB-nyit ajándékba ad a mobilszolgáltató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!