SG.hu

Bővítette forgalmazói hálózatát a Pannon

A Pannon GSM kártyás tarifacsomagja mostantól alternatív értékesítési csatornákon keresztül is kapható - adminisztráció és szerződéskötés nélkül.

A Pannon GSM számos alternatív - köztük közel kétszáz éjjel-nappal nyitva tartó - elárusítóhelyen is forgalmaz kártyás előfizetést. Az új SIM kártyát és a hozzá tartozó hívószámot tartalmazó Pannon Happy kártyás tarifacsomagok 2004. decemberétől a Shell több mint 180 üzemanyagtöltő állomásán, a Lapker Rt. Relay és In Medio hálózatában, valamint az ország öt Electro World áruházában is megvásárolhatók. A SIM kártyát egy GSM készülékbe helyezve a díjmentesen hívható 171-es telefonszám tárcsázása után azonnal - adminisztráció és szerződéskötés nélkül - aktiválható az előfizetés.

Az alacsony, mindössze 1900 forint értékű Pannon Happy alapcsomagot elsősorban azoknak ajánlja a mobilszolgáltató, akik munkaidőn kívül (este 6 óra után, vagy hétvégén) kívánnak beszélgetni. A minden hálózatba azonos, csúcsidőn kívüli 19 forintos percdíjaival gazdaságos megoldást kínál ez a kártyás tarifacsomag.

A decembertől a vállalat bemutatótermein és a partnereken kívül az ország további több száz pontján is megvásárolható Happy kártyás tarifacsomagokhoz számos kiegészítő szolgáltatás is megrendelhető. Ilyen például a Happy Hétvége, amellyel hétvégén csupán 9 forintért hívhatunk minden Pannonos számot, vagy a Happy SMS 20, amely 19 forint helyett mindössze 14,50-ért biztosítja a szöveges üzenetek küldését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!