SG.hu

Havaria Press a PannonW@P-on

A Pannon GSM előfizetői 2004. november 23-tól közvetlenül mobiltelefonjukon olvashatják el a Havaria Press legfrissebb jelentéseit.


A hírügynökség beszámolói teljes egészükben elérhetők a PannonW@P "Hírek" menüpontja alatt. A folyamatosan frissülő, legújabb három hír mellett a nap bűnügyeivel, baleseteivel és katasztrófáival ismerkedhetnek meg a cég ügyfelei, olvashatnak jogi esetekről, légi eseményekről, és a Havaria Press lapszemléje révén a teljes napi sajtót áttekinthetik. Emellett egy Top10-es menüpont is várja az olvasókat, ahol a nap legolvasottabb hírei, legizgalmasabb eseményei találhatók.

A Havaria Press WAP-oldala a djuice WAP-portálon keresztül, valamint a PannonW@P "Ajánlók" menüpontjából is elérhető, hogy a felhasználók még gyorsabban és kényelmesebben hozzájuthassanak a friss hírekhez. A külön előfizetési díj nélkül, térítésmentesen böngészhető Havaria Press oldal a későbbiekben színes fényképekkel is bővül, azoknak pedig, akik kedvenc témakörük - például vadászat, repülés, fegyverek stb. - egyetlen újdonságáról sem szeretnének lemaradni, hamarosan fizetős WAP-Magazinokat indít a Pannon GSM és a Havaria Press.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #1
    Hajrá... Már a hajam is az égnek áll a havariás hírektől, egyszerűen borzadály. Mazochisták, eljött a ti időtök!