Rónai György

A Samsung bemutatta a világ legkisebb MP3-lejátszóit

A Samsung Electronics kiterjesztette a YEPP Digital Audio Player termékvonalát a világ két legkisebb lejátszójával, az YP-T5H és az YP-T5V modellel. Mindkét típus csupán 23x54x23 mm-es és 24 gramm.

"A Samsung jó hírnevet alakított ki magának a hordozható digitális audiolejátszók piacán, és ezek az új YEPP termékek csak tovább erősítik azt" - nyilatkozta Mark Farish, a Samsung marketing menedzsere. "Mindkét flash memóriás lejátszó lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyedén kezelhesse digitális zenéit, ráadásul az eszköz kis méretű, és a stílusos külső ellenére jóminőségű lejátszást tesz lehetővé. Ráadásul az eszközt fájltároló egységként is használhatjuk, amely a munkában, vagy akár képek hordozásánál is előnyös."


Az YP-T5H 128 MB, az YP-T5V pedig 256 MB-os méretben vásárolható meg, és mindkettő támogatja az MP3, WMA és WAV formátumot is. Firmware-jük frissíthető, így még az SRS WOW hangzástechnológia is elérhető. Van bennük FM rádió, és diktafon funkció is, ráadásul hét különböző színű LCD kijelzővel szállítják őket. A beépített Lyric Auto Sync Display (LDB) lehetővé teszi az automatikus csatlakozást internetes dalszöveg adatbázisokhoz, amelyek aztán a kijelzőn jelennek meg.

Tehát mindkét modell adattárolóként is működik, ehhez pedig természetesen az USB támogatás is jelen van. A termékeknek egy elemmel 15 óra lejátszásra van energiájuk, és egy nyakláncot is adnak hozzájuk, amivel nyakba akasztva hordhatóak. Az YP-T5H 129,99 dollárért, az YP-T5V pedig 179,99 dollárért lesz elérhető már ebben a hónapban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mike #9
    akkor meg túl bumszli lenne
  • _Vegeta_ #7
    _Thomas_: ismerhetlek talan ? :D
  • Cat #4
    mivel flash, elvileg ütésálló, a müanyag helyett meg csinálhatnák fémből is, csak akkor jóval drágább lenne és az lenne a bajod hogy karcolódik
  • peat0 #3
    Én már olyat várok ezekből ami ÜTÉSÁLLÓ, mert eddig egy acert vettem kézbe és eléggé gyatra a minősége, kicsit erősebben hőzom le az usb csatlakozó felül a "kupakot" simán széttörne a kezemben. A méretekből kiindulva meg pont sportoláshoz lenne jó, meg melóhoz. Ja meg a méret mellett ezekbe már rázkódásvédelem sem kell mint a cd-s vackokba.
  • Flashy #1
    hajrá. bár igazából Dunát lehet rekeszteni ilyenekből is.