ZAX

The Corporate Machine már aranykorongon

A Stardock bejelentése szerint az Entrepreneur című stratégiájuk folytatása, a The Corporate Machine bearanyozódott, és már a gyártószalagon van.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ez egy olyan stratégiai játék, amelyben a játékosoknak az általuk választott ipari ágazatban alapítaniuk kell egy céget, és ennek segítségével uralmuk alá kell hajtaniuk a világot. A néhány világméretű szoftvergyártó vállalat gyakorlatában megfigyelhető könyörtelen verseny ihlette program rávilágít milyen kulcsfontosságú az új technológiák fejlesztése, a gyártás, a marketing, és a forgalmazás tökéletes megvalósítása egy-egy termékhez kapcsolódóan.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A The Corporate Machine-ben három fő ágazat közül: autó-, számítógép- és repülőgépiparból választhatunk. A játékosok a választott iparág történetének a hajnalán kapcsolódhatnak be a történésekbe, hiszen ez a legalkalmasabb időpont, ha mindent bekebelező monopóliumot akarunk létrehozni. Ezután el kell eldöntenünk, hogy a továbbiakban a rengeteg lehetőség közül mire költjük a pénzünket, hogyan próbáljuk lekörözni a versenytársakat a dinamikusan fejlődő piacon. A nagyon jó termelékenység, kiváló marketingtevékenység, jól működő disztribúciós hálózat kiépítése, sőt a katonai megfontolások, mind-mind egy elképzelhető utat kínálnak végső célunk elérésére, de azt persze mondanom sem kell, hogy az összes terület magas színvonalú működtetésére messze nem lesz elegendő pénzünk... A The Corporate Machine multiplayer része igen meggyőző, remekül kezeli a korántsem tökéletes Internetes adatforgalmat (lag), és a készítők is nagy hangsúlyt fektettek a hálózatban történő játék élvezetessé tételére.

A Stardock lehetővé teszi, hogy miután megrendeltük a játékot, a CD postai megérkezéséig letöltsük azt az oldaláról, így azonnal hozzájutva a programhoz. Egy kifejezetten oktató módra készülő verzió is fejlesztés alatt áll. Ugyancsak megszerezhetjük a The Corporate Machine-t, ha feliratkozunk a Stardock Entertainment Subscription Networkjére a Drengin.net-re, és ezen keresztül rendeljük meg a programot, ez esetben néhány más játékkal is meglepnek minket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andris #1
    Én ezt a játékot Bussines Tycoon néven töltöttem le mégrégebben, mitől lett más a neve?