Szekeres Viktor

Először láthatjuk a tévében a Saul fiát

Az RTL Klub reklám nélkül sugározza Magyarország legutóbbi Oscar-díjas filmjét.

Az idei Oscar-díj legjobb külföldi filmje, Nemes Jeles László rendezése, a Saul fia lett, és a több százezer mozizó után most még többen láthatják tévében. Főleg, hogy a legnézettebb magyar csatornán, az RTL Klubon kerül bemutatásra szeptember 24-én, szombat este. Jó hír, hogy az RTL Klub a filmet a feldolgozás módja miatt megszakítás nélkül sugározza majd jövő szombaton 21 óra 50 perctől.

A film, melynek ez lesz az első tévés sugárzása, a holokauszt talán utolsó tabutémáját dolgozza fel. A története szerint 1944-ben, Auschwitz-Birkenau-ban Ausländer Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #7
    Én kíváncsi voltam nagyon a filmre, de baromi nagy csalódás. Ritka eset mikor nem nézek végig egy filmet mert annyira érdektelen és unalmas. Hát itt sajnos bekövetkezett. Pedig tényleg próbálkoztam vele. Csak a téma miatt volt nagy a hype (természetesen), a film maga rossz, nagyon.
  • NEXUS6 #6
    A filmben a főszereplő 1 óra 47 perces szelfijét láthatjuk, ami azért nagy teljesítmény, mert miközben körülötte a történelem egyik legnagyobb emberi tragédiája zajlik, neki az arcizma se rándul.

    Ha ugyan ezt pl. Spielberg csinálta volna meg Tom Hankssel elég dúrva bukás lett volna számukra.
  • zsozso29 #5
    köszi még ha fizetnek érte akkor sem tudnánk megnézni
  • Paddy #4
    Unalmas film, unalmas embereknek egy unalmas csatornán.