Szekeres Viktor

Lakásvetítéseken debütál az új magyar mozifilm

Lakásvetítéseken mutatkozik be Hajdu Szabolcs Karlovy Vary-i győztes filmje.

A vállalkozó kedvű budapestiek különleges módon nézhetik meg premier előtt Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című legújabb filmjét, amely idén nyáron Karlovy Vary-ban a legjobb filmnek és a legjobb színésznek járó Kristály Glóbuszt nyerte el. Az alkotást ugyanis most saját otthonukban mutathatják be barátaiknak, ahova az alkotók is elkísérik a filmet. Ehhez mindössze jelentkezni az [email protected] címen a szeptember 20. és 28. közötti vetítésekre.


Ezután az alkotók felveszik a házigazdával a kapcsolatot, hogy a vetítés részleteit megbeszéljék. A rendezés feltételei a 18. életév betöltése mellett az, hogy a lakóingatlanban 20 fő kényelmesen elférjen, illetve, hogy a házigazda rendelkezzen jól karbantartott, megbízhatóan működő projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel. Tévé, monitor sajnos nem elfogadott. A vetítés személyenként 1500 Ft-ba kerül, melyet a helyszínen lehet kifizetni.

A minimális költségvetésből, állami támogatás nélkül készült alkotásról mindent elmond, hogy a rendező a főszerep mellett a forgatókönyv megírásának feladatát is magára vállalta, emellett a családja, felesége (Török-Illyés Orsolya) és a két gyereke is szerepel a filmben, a forgatás helyszíne pedig saját lakása volt. A filmet a tervek szerint ősszel mutatja be Magyarországon a mozikban a Big Bang Média.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!