Gyurkity Péter

100 dollár alatt jön a Meizu M3

A cég azonban több csúcskategóriás funkciót is elérhetővé tesz olcsó megoldásán.

A napokban számoltunk be a Meizu M3 Note, valamint a PRO 6 hivatalos bemutatójáról, ezt pedig nem sokkal követte a kifejezetten olcsónak szánt M3, ahogy a cég lépésről-lépésre megvalósítja az idei évre tervezett menetrendet. Mindenképpen érdekes megoldást ismerhetünk meg, amely több előnyt is kínál.

A hivatalos ismertetőből kiderül, hogy a Meizu M3 az előd esetében is látott műanyag burkolatra támaszkodik, amelyet a megszokott formatervezés kísér, a maga lekerekített sarkaival és a vékony előlapi kerettel. A fizikai gombba azonban integrálták az ujjlenyomat-olvasót, amely ezzel megnöveli a készülék értékét, mi több, az LTE mellett immár a VoLTE is elérhető itt - már amennyiben a telefon támogatja az adott országban alkalmazott frekvenciasávokat, amely az európai piacokon általában nem valósul meg.


A hardveres oldalon egy kereken 5 hüvelykes kijelző vezeti fel a listát, amely a 720p felbontást támogatja - ezt mintha már láttuk volna az M2 esetében. A nyolcmagos MediaTek MT6750 chip azonban már egyértelműen előrelépést jelent, ehhez pedig 2 vagy 3 GB RAM, egy 16 vagy 32 GB-os belső tároló (eMMC 5.1, a maga gyorsabb elérési sebességével), egy 13 megapixeles hátoldali dual-tone flash kamera, annak 5 megapixeles előlapi társa, valamint egy szintén nagyobb, ezúttal 2870 mAh-s akkumulátor csatlakozik.

Az ár a kínai előrendelés esetében 92 és 123 dollárnak felel meg, ez nyilván nagyon kedvező, bár a külső partnerek révén várható nemzetközi terjesztés során ez valószínűleg picit magasabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Miazuristen!?
    100$ az nagyon baráti.
  • grebber #1
    Kis akku nincs B20 :(