SG.hu

Felhőszolgáltatással bővült a Xerox tartalomkezelő platformja

Mobil - és felhőmegoldásokkal bővítve szolgálja a gyorsabb és könnyebb munkavégzést a Xerox vállalati tartalomkezelő digitális platformja, a DocuShare.

Napról-napra nő az igény a vállalatok körében arra, hogy a munkatársak bárhonnan, bármikor és bármilyen okos mobileszközzel hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, amelyekkel dolgozni szeretnének. A kiadott sajtóközlemény szerint a társaság vállalati tartalomkezelő digitális platformját, a DocuShare-t már ennek az elvárásnak a figyelembevételével, a céges biztonsági protokollok betartásával fejlesztették tovább, amely mostantól mobil - és felhőmegoldásokkal bővítve szolgálja a gyorsabb és könnyebb munkavégzést. A Xerox ConnectKey platformjára épülő multifunkciós eszközök és a DocuShare integrációjának köszönhetően jelentősen egyszerűsödik, és egylépcsőssé válik a vállalati dokumentumkezelés. Nincs közbenső állomás, nem kell a jövőben elsőre pc-re eljutatni a használni kívánt dokumentumot, hanem a felhasználók közvetlenül a DocuShare-be, vagy a Windows mappákba szkennelhetik az anyagaikat és azokat azonnal elérhetővé tehetik a közös munkához a többiek számára.

Szintén az üzleti hatékonyságot növeli a DocuShare Mobile. Ezzel a megoldással, az elnevezésének megfelelően rugalmasabbá válhatnak a dolgozók. Nem lesznek a számítógépeikhez, sőt az irodához sem kötve a feladataik elvégzésekor. Az iOS operációs rendszerű okoskészülékeikkel közvetlenül és biztonságosan férhetnek hozzá a DocuShare-hez, amelyben könnyedén kereshetnek, letölthetnek, illetve akár meg is oszthatnak másokkal dokumentumokat. A fejlesztések során a Xerox szakemberei a DocuShare felhő-szolgáltatását is bővítették annak a jegyében, hogy még az eddigieknél is egyszerűbben lehessen a dokumentumokat feldolgozni, megosztani a felhasználók között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!