Szekeres Viktor

Terjeszkedik itthon a Comedy Central

Míg az AXN csatorna kikerült itthon a DIGI kábelszolgáltató választékából, addig a Comedy Central pár éves kényszerszünet után visszakerült. Sőt, a gyerekek örömére a Nickelodeon is elérhető lesz a DIGI-nél októbertől.

A napokban a DIGI TV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően bővül a Viacom lefedettsége régiónkban, ugyanis a Comedy Central és a Nickelodeon visszakerült a szolgáltató kínálatába. A humorcsatorna eredményei a 2008-as hazai indulás óta folyamatosan emelkednek, 2013-ra a 4. legnézettebb kábeladó lett 18-49-es célcsoportban, az összes tévécsatorna között pedig a 8. legnépszerűbb, 2.1%-os közönségaránnyal.

A Nickelodeon elsősorban a 4-14 éveseknek szól, s jelentősen alacsonyabb lefedettsége ellenére második számú gyerekadóvá nőtte ki magát idén, sőt 2013 második felében több napon is az összes csatorna közötti abszolút első helyezett volt a korosztályos nézettségben. Az AGB- Nielsen mérések alapján az is kiderül, hogy a csatorna tartalmai nem csak a legkisebbeket érik el, hanem a családokat is leültetik a képernyő elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Nesze neked.. Most jöjjön az a pár okostóni aki szerint az emberek igényeit szolgálják ki a szolgáltatók, és nem csak le akarják nyomni a torkukon a szemetet is.

    Ha az ember maga válogathatná össze a csatorna kínálatot (ami a digitális vevőknél és rendszerben már simán megoldható volna), akkor nem kicsit döglene meg pár ismert és nagy adó.
  • samuzsolt #2
    az a mindig tv nem? :)
  • KopaszIsten #1
    Ugyebár "minden, ami kell, és semmi, ami nem". Akkor ezek szerint minden ügyfél jelezte, hogy "ez nem"?! Mi had döntsük már el, hogy mi kell, és mi nem! Nem? :P
    (Egyébként nem digis az előfizetésünk, de legalább akkor ne nyomják ezt a sz@r dumát. :P)