Szekeres Viktor

Megújul a magyar horgászcsatorna

Június 3-án megújul a Fishing & Hunting, Magyarország első horgász- és vadász csatornája. Mindez a letisztult arculatban és a blokkosított műsortervben lesz tetten érhető.

Megújul a Fishing & Hunting - a csatorna közleménye szerint új programstruktúra és modern arculat fogja ezentúl jellemezni a horgász-vadász csatornát. Többnyelvű csatorna lévén a magyar adással egy időben a cseh és a román Fishing & Hunting is átalakul. A csatorna vezetői többek között ezentúl szétválasztják a témaköröket, így külön blokkba kerültek a tippeket-ötleteket adó műsorok és a versenyekről szóló beszámolók. Radikálisan csökken az ismétlések száma, vagyis a nézők gyakrabban találkozhatnak új tartalmakkal.

További változás, hogy a csatorna vásárolt érdekes külföldi sorozatokat is, ám a jól bevált alapkoncepción persze nem fognak változtatni. A Fishing & Hunting 55%-ban továbbra is saját gyártású műsorokat sugároz majd, ami az egyik legmagasabb arány a kábeltelevíziók között. A tematikát továbbra is 70%-ban a horgászati, 30%-ban pedig a vadászattal kapcsolatos sorozatok alkotják.

A vásárolt tartalmak közé tartozik a Jakub Vagner horgászatok, a Dzsungelhorgászat Indiában - Jeremy Wade-del, valamint a Horgászvilág John Wilsonnal című sorozat. Új, saját gyártású tartalmak is bemutatkoznak, például a Hogyan tovább új vadász, a Vadászat az Alpokalján sorozat, a Vaddisznó vadászata 1-2., valamint a Gímbikák bírálata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!