Szekeres Viktor

Újabb hazai tévécsatorna váltott HD-re

Az Animal Planet HD és a Discovery HD Showcase mellé júliusban megérkezett a tudomány és technika izgalmas világát bemutató Discovery Science HD magyar nyelvű adása is.

A Discovery Networks újabb HD csatornája a közép-kelet európai régió több országa számára vált elérhetővé. A tudomány kedvelői július 1-jétől Magyarország mellett Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Bulgáriában érhetik el a Discovery Science csatorna műsorait HD-minőségben.

A Discovery Science júliusi műsorait A tudomány nyara címmel a kutatásnak, újításnak és kalandnak szenteli. Ennek keretében először a világ különböző részein élő feltalálókkal és újítókkal találkozhatunk dr. Basil Singer A technika titkai című sorozatában. A Tuningoljuk fel! epizódjaiban két egymással versengő csapat próbálja meg felturbózni sivár háztartási eszközeinket. A sikeres és népszerű tudományos sorozat, a Talányos tudomány ismereteink határait feszegető, látványos kísérletekkel jelentkezik. A Morgan Freeman: a féreglyukon át epizódjai pedig a világegyetem örök kérdéseire keresik a választ: vajon van élet a Földön kívül? Honnan származunk? Létezik az idő?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!